Dyk in: Bläddra bland de mest visade artiklarna

Här är en översikt över de mest visade hjälpartiklarna för den fristående versionen av Onlinebutiken. De ordnas i den ordning det är troligt att du utför de här grundläggande uppgifterna när du bygger din butik.

Klicka för att välja avsnitt
Få en helhetsbild Börja bygga min butik
Skapa mina produktsidor Ange alternativ för betalning, frakt och moms
Marknadsför min butik och kontakta kunder

Få en helhetsbild

Titta på dessa videor för en översikt av onlinebutiken ( Tillbaka till början )

Börja bygga min butiksdesign

Ge ditt företag ett namn, koppla det till en domän och klä sedan på det ( Tillbaka till början )

Skapa mina produktsidor

Öka trafiken på webbplatsen genom att visa upp dina produkter - och alla deras alternativ ( Tillbaka till början )

Ställa in alternativ för betalning, frakt och moms

Hjälp kunder att köpa allt med en smidig kassaprocess ( Tillbaka till början )

Sälja in min butik och hålla kontakten med kunderna

Kontakta e-post, kuponger och sociala medier och analysera sedan vad som fungerar ( Tillbaka till början )