Webbplatsverktyg Hjälp

Det verkar som de tokiga robotarna ställer till det igen! De har tagit över och har översatt den här sidan till ditt språk. Robotarna menar väl i sina hjärtan av metall. De vill hjälpa dig! Berätta för oss hur robotarna sköter sig via knapparna längst ner på sidan. Gå till den engelskspråkiga versionen

Ställ in betalning för onlinebokningar

Nu när du har lagt till onlinebokningstjänster och lagt till ett avsnitt för onlinebokningar på din webbplats behöver du ett sätt att ta emot betalningar. Acceptera fullständiga betalningar eller en deposition online via din webbplats med Square eller PayPal, eller ta emot offlinebetalningar med personlig betalning eller faktura.

Den här videon är en del av instruktionsvideor för Lägga till avancerade funktioner i Webbplatsverktyget .

1. Gå till GoDaddy produktsida.
  2. Bläddra till Website Builder och välj Hantera bredvid webbplatsen för att öppna din webbplats.
  3. I instrumentpanelen, välj Inställningar och under Utnämningar väljer betalningar.
  4. Välj Anslut för den betalningsmetod som du vill lägga till först. När fönstret Betalningsinställningar visas igen kan du lägga till den andra betalningsmetoden.
    • Kvadrat: Med Connect går du till Square-sidan där du kan antingen logga in eller registrera dig för ett nytt konto.
    • PayPal: Connect öppnar en popup-skärm där du anger din e-postadress och loggar in. Om du skapar ett nytt konto anger du ditt e-postmeddelande. Efter din första betalning skickar PayPal ett e-postmeddelande med anvisningar om hur du konfigurerar ditt konto.
  5. Välj Redigera webbplats eller Redigera webbplats för att öppna webbplatsverktyget och publicera din webbplats .
  6. OBS! Dina möten kommer inte att kunna acceptera betalning förrän du publicerar din webbplats med de nya ändringarna.