Webbplatsverktyg Hjälp

Skapa blogginlägg

På din webbplats blogg kan du skriva nya inlägg, formatera dem, lägga till bilder och publicera dem på en gång. Inte säker på vad du vill säga? Utkast sparas automatiskt, så du behöver bara skriva ned idéer som du kan utveckla när du är redo.

OBS! Innan du börjar skriva blogginlägg ska du se till att lägga till ett bloggavsnitt på webbplatsen där du visar upp inläggen. Läs Lägg till en blogg på min webbplats.

1. Logga in på ditt GoDaddy-konto och öppna produkten. (Behöver du hjälp med att öppna din produkt?)
  2. Klicka på Redigera/Redigera webbplats.
  3. Klicka på Öppna i panelen Min blogg.
    Klicka på knappen Min blogg
  4. Klicka på Nytt inlägg i fönstret Hantera blogg.
    klicka på knappen nytt inlägg
  5. Börja med att klicka på Skriv rubriken här och ange en egen rubrik.
    ange rubrik och text
  6. Skriv huvuddelen av inlägget genom att klicka på raden Börja skriva … och skriva in din egen text.
  7. Om du vill ställa in textformatet eller göra en textdel till en länk markerar du den. Nu öppnas ett verktygsfält där du kan aktivera de funktioner som du vill använda.
    formatera eller länka markerad text
  8. När du trycker på Enter/Retur för att skapa ett nytt stycke kan du fortsätta skriva för att lägga till mer text. Du kan också klicka på plus-tecknet som visas för att lägga in en bild eller en horisontell delningslinje.
    lägg in bild eller delningslinje
  9. I Bildbiblioteket klickar du på fliken Mina uppladdningar för att använda någon av dina egna bilder. Du kan också klicka på fliken Stockbilder, ange relevanta sökord och klicka på förstoringsglaset för att hitta kostnadsfria stockbilder.
    ladda upp en egen bild eller välj en stockbild
  10. När du har hittat en bild som du vill använda klickar du på den för att lägga till en markering och sedan på Infoga. Bilden läggs till i blogginlägget.
    bild tillagd i blogginlägg
  11. När du är redo att dela inlägget klickar du på Publicera. När bekräftelsefönstret visas kan du klicka på Visa inlägg för att se hur det ser ut för besökare.