Skapa blogginlägg

Your website's blog feature lets you write a new post, format it, add a photo, and publish it right away. Or, if you still thinking about what to say, just jot down an idea. Since even drafts are saved automatically, you can finish it when you're ready and publish it then. (The blog feature supports only English.)

Obs! Innan du börjar skriva blogginlägg ska du se till att lägga till ett avsnitt på webbsidan där du visar upp inläggen. Läs Lägg upp en blogg på min webbplats.

1. Logga in på ditt GoDaddy-konto och öppna produkten. (Behöver du hjälp med att öppna din produkt?)
  2. Klicka på Redigera/Redigera webbplats.
  3. Klicka på panelen Min Blogg.
    klicka på blogg blogg
  4. I fönstret för Blogginlägg klickar du på Nytt inlägg.
    klicka på knappen nytt inlägg
  5. Börja med att klicka på Skriv titel och ange en egen titel.
    ange titel och text
  6. Skriv huvuddelen av inlägget genom att klicka på raden Börja skriva … och skriva in din egen text.
  7. Om du vill ställa in textformatet eller göra en textdel till en länk markerar du den. Nu öppnas ett verktygsfält där du kan aktivera de funktioner som du vill använda.
    formatera eller länka markerad text
  8. När du trycker på Enter/Retur för att skapa ett nytt stycke kan du fortsätta skriva för att lägga till mer text. Du kan också klicka på plus-tecknet som visas för att lägga in en bild eller en horisontell delningslinje.
    lägg in bild eller delningslinje
  9. I Bildbiblioteket klickar du på fliken Uppladdade bilder för att använda någon av dina egna bilder. Du kan också klicka på fliken Stockbilder, ange relevanta sökord och klicka på Sök för att hitta kostnadsfria stockbilder.
    ladda upp en egen bild eller välj en stockbild
  10. När du har hittat en bild som du vill använda klickar du på den för att lägga till en grön markering, och klickar därefter på Lägg till bilder. Bilden läggs till i blogginlägget.
  11. När blogginlägget är färdigt och kan visas upp för omvärlden klickar du på Publicera.
    inlägget klart att publiceras