Webbplatsverktyg Hjälp

Det verkar som de tokiga robotarna ställer till det igen! De har tagit över och har översatt den här sidan till ditt språk. Robotarna menar väl i sina hjärtan av metall. De vill hjälpa dig! Berätta för oss hur robotarna sköter sig via knapparna längst ner på sidan. Gå till den engelskspråkiga versionen

Skapa blogginlägg

På din webbplats blogg kan du skriva nya inlägg, formatera dem, lägga till bilder och publicera dem på en gång. Inte säker på vad du vill säga? Utkast sparas automatiskt, så du behöver bara skriva ned idéer som du kan utveckla när du är redo.

Behöver du lite extra vägledning? Få expertråd om innehållsplanering från en GoDaddy-guide.

Obligatoriskt: Innan du börjar skriva blogginlägg måste du lägga till ett bloggavsnitt på din webbplats för att visa inläggen. Se Lägga till en blogg på min webbplats.
  1. Gå till GoDaddy produktsida.
  2. Bläddra ner till Website Builder och välj Hantera bredvid webbplatsen du vill ändra.
  3. Klicka på fliken Webbplats högst upp på sidan.
  4. Klicka på Redigera webbplats.
  5. Klicka på Hantera i panelen Min blogg.
    klicka på knappen Min blogg
  6. Klicka på Skapa inlägg i fönstret Hantera blogg.
    klicka på knappen Skapa inlägg
  7. Börja med att klicka på Skriv rubriken här och ange en egen rubrik.
    ange rubrik och text

OBS! Bloggtiteln får vara högst 65 tecken.

8. Skriv huvuddelen av inlägget genom att klicka på raden Börja skriva … och skriva in din egen text.
  9. Om du vill formatera eller länka en text markerar du den så visas ett verktygsfält som du kan använda för att tillämpa det du behöver.
    redigera bloggtext
  10. När du trycker på Enter / Return för att starta ett nytt stycke kan du fortsätta skriva för att lägga till mer text. Eller klicka på plussymbolen som visas för att infoga en bild, lägga till en video eller en horisontell delningslinje.

OBS! Om du lägger till en avdelare som du vill ta bort, klicka på delningslinjen för att markera den och tryck på Backspace eller Delete på tangentbordet.

infoga foto eller avdelningslinje
  11. I mediebiblioteket genom att klicka på fliken Mina uppladdningar använda en av dina egna bilder. Eller klicka på fliken Bilder anger relevanta sökord och klicka förstoringsglas knapp glaset för att hitta relaterade gratis bilder.
    ladda upp eget foto eller välj lager
  12. När du hittar en bild som du vill använda klickar du på den för att lägga till en bock och klickar på Infoga . Bilden läggs till i blogginlägget.
  13. När du är redo att dela inlägget klickar du på Publicera. När bekräftelsefönstret visas kan du klicka på Visa inlägg för att se hur det ser ut för besökare.