Lägg till en video och bilder i ett blogginlägg

Bilder och videoklipp ger inte bara ditt blogginlägg mer mening utan ger också ett mer visuellt intresse för ditt blogginlägg.

OBS! Överväg att skapa dina bilder eller videor först innan du skapar ett blogginlägg .

Den här videon är en del av instruktionsvideor för Använda en blogg för ditt företag .

1. Gå till GoDaddy produktsida.
  2. Bläddra till Websites + Marketing och välj Hantera bredvid webbplatsen för att öppna din webbplats.
  3. På kontrollpanelen går du till Marknadsföring och sedan Blogg .
  4. Välj Skapa inlägg . Eller gå till ett befintligt inlägg som du vill uppdatera och håll muspekaren överIkon för menyn Horisontell kebabinställningar Menyn Inställningar och välj Redigera inlägg
  5. Använd markören i textområdet och använd + för att lägga till bilder, video eller en avdelare.
    • Bilder : Att lägga till bilder i blogginlägg liknar att lägga till en bild på din webbplats .
      • Ladda upp en ny bild eller välj bland nyligen tillagda bilder, royaltyfria stockbilder, samlingar, bilder från sociala medier och mycket mer. I det övre högra hörnet söker du efter nyckelord i både dina egna uppladdade bilder eller stockbilder.
      • När du har valt din bild väljer du Infoga .
      • Zooma in på din bild och välj justering. Välj sedan att lägga till en bildtext och beskriva bilden för SEO och tillgänglighet. Slutligen kan du länka en blogginläggsbild till en URL.
    • Video : Klistra in webbadressen för din video i rutan. Om du har laddat upp en video till ditt mediebibliotek kan du hitta länken i ditt Vimeo-konto.
    • Avdelare : Avdelare är enkla linjer som ger en visuell åtskillnad mellan två avsnitt. För att ta bort en avdelare, markera avgränsningslinjen och tryck på Backspace eller Delete på tangentbordet.
  6. Välj Klar om du har lagt till en bild eller en video.
  7. Fortsätt skapa ditt blogginlägg .
  8. Läs ditt inlägg igen för att se efter stavfel och att det är vettigt.
  9. När du är redo att dela ditt inlägg med världen väljer du Publicera eller Ange publiceringsdatum . När bekräftelsefönstret visas kan du välja Visa inlägg för att se hur det ser ut för dina bloggs besökare.