Förstå felmeddelanden vid domänkonfigurering

När du försöker skapa ett Sökmotorsynlighet-konto kan du stöta på fel. Använd den här tabellen för att diagnosticera problemet och se hur du kan lösa det.
Felmeddelande

Fel vid domänkonfigurering
Meddelandet som du ser Vad ska man göra
Vi kan inte bekräfta den här webbplatsen eftersom den inte verkar ha publicerats eller saknar innehåll. Det ser ut som att du inte har publicerat din webbplats än – eller att sidan är tom. Dubbelkolla sidan och publicera den.
Vi kunde inte hitta den här domänen på ditt konto. Dubbelkolla domänen som du använder (t.ex. toppensida.com). Den kanske ägs av någon annan, eller så har du inte just den ”godaddysites.com”-sidan på ditt konto.
Din webbplatsdomän maskerar en annan URL, vilket kan ha en negativ effekt på din sökmotorrankning. Du försöker konfigurera en domän med en ”maskerad” domän. Konfigurera den maskerade domänen i stället.
Vi kan inte bekräfta denna webbplats eftersom det inte finns en värdtjänst associerad med den Din webbplats är kanske inte kopplad till en aktiv domän. Läs
.
Din webbplats ligger på en tillfällig domän, och det fungerar inte ihop med SEO. Domänen som du försöker använda är en tillfällig domän för Hanterade WordPress-bloggar (”myftpupload.com”). Läs Varför bör du använda ett temporärt domännamn med Hanterade WordPress-bloggar?.
Det går inte att sätta upp ett konto för den här domänen eftersom det redan finns ett konto. Domänen är redan kopplad till ett annat SEV-konto som du har. Logga in på det redan konfigurerade kontot – eller bestäm om du ska avsluta det kontot så du kan använda det nya kontot.
Sökmotorsynlighet är blockerat från att nå den här webbplatsen. När det försöker att nå webbplatsen skickar den tillbaka någon av statuskoderna 401, 402 och 403 på våra förfrågningar. För att felsöka problemet, se Vanliga fel för webbsidor.
Webbplatsen är inte tillgänglig just nu. När det försöker att nå webbplatsen skickar den tillbaka statuskoden 404 eller > = 500. För att felsöka problemet, se Vanliga fel för webbsidor.
Det går inte att nå din webbplats. När det försöker att nå webbplatsen skickar webbplatsen tillbaka något annat felsvar. Kontrollera att din domännamnsserver (DNS) är rätt konfigurerad.
Vi har problem med att nå den här webbplatsen. Ring support om det här fortsätter. När det försöker att nå webbplatsen skickar webbplatsen tillbaka något annat felsvar. Kontrollera att din domännamnsserver (DNS) är rätt konfigurerad.