Lägga till en video i mitt webbplatssidhuvud

En video i ditt webbplatssidhuvud kan öka visuellt intresse eller uppmärksamma dina produkter eller tjänster. Standard för mobilanvändare är att se en statisk bild, så att webbplatsen läses in snabbare. Videor i sidhuvudet spelas utan ljud. För att aktivera ljud lägger du till din video i ett avsnitt på din webbplats.

Obs! Det är inte alla teman man kan ha video med. Du kan ändra ditt tema om du vill ändra sidhuvudets utseende.

Den här videon ingår i serien Så här gör du för att Skapa din egen webbplats.

1. Gå till GoDaddy produktsida.
  2. Bläddra till Websites + Marketing och välj Hantera bredvid webbplatsen.
  3. Välj Redigera webbplats eller Redigera sajt för att öppna webbplatsredigeraren.
  4. Välj sidhuvud (det första avsnittet på din hemsida) och välj sedan pilen bredvid ditt omslagsmedia.
    Skärmdump av pilen bredvid bilden av omslagsmedia.
  5. Välj Video.
  6. Välj Ändra video.
  7. Ladda upp eller välj din egen video eller stockvideo, eller importera en video från en URL. (Endast Vimeo-länkar fungerar till Rubrik-video, men du kan lägga till en YouTube-länk till andra webbplatsavsnitt.)
  8. Välj om kunder som visar din webbplats på mobila enheter bara ser miniatyren, så att sidan läses in snabbare, eller videon.
  9. Dina ändringar sparas medan du arbetar. Publicera din webbplats för att göra ändringarna synliga för alla andra.