Webbplatsverktyg Hjälp

Det verkar som de tokiga robotarna ställer till det igen! De har tagit över och har översatt den här sidan till ditt språk. Robotarna menar väl i sina hjärtan av metall. De vill hjälpa dig! Berätta för oss hur robotarna sköter sig via knapparna längst ner på sidan. Gå till den engelskspråkiga versionen

Ta bort ett inlägg från min blogg

Blogginlägg är enkla att skapa, och du kan välja att ta bort ett inlägg. Om du tar bort ett inlägg ändras inte ordningen på dina återstående inlägg. Att ta bort ett inlägg skiljer sig från att ta bort en blogg från din webbplats .

1. Gå till GoDaddy produktsida.
  2. Bläddra till Website Builder och välj Hantera bredvid webbplatsen för att öppna din webbplats.
  3. Gå till din kontrollpanel och gå till Marknadsföring > Blogg .
  4. Rulla till det inlägg du vill ta bort, markera de tre punkterna bredvid inlägget och välj Ta bort .
  5. När bekräftelsefönstret visas väljer du Ta bort igen så tas inlägget bort från din blogg.