Ta bort ett inlägg från min blogg

Med tanke på hur snabbt det går att publicera bloggar är det inte konstigt att du behöver rensa bland dina inlägg ibland. Som tur är går det snabbt att ta bort inlägg och det ändrar inte ordningen på de inlägg som finns kvar.

OBS! Den här åtgärden är inte samma sak som att ta bort hela din blogg, vilket förklaras i Ta bort en blogg från min webbplats.

1. Logga in på ditt GoDaddy-konto och öppna produkten. (Behöver du hjälp med att öppna din produkt?)
  2. Klicka på Redigera/Redigera webbplats.
  3. Klicka på panelen Min Blogg.
    klicka på bloggen
  4. När din blogg visas letar du upp det inlägg som du vill ta bort, klickar på knappen med tre punkter bredvid inlägget och väljer Ta bort.
    Välj Ta bort i menyn
  5. När bekräftelsefönstret öppnas klickar du på Ta bort igen och inlägget tas bort från din blogg.
    Klicka på Ta bort igen