Webbplatsverktyg Hjälp

Lägga till en sida på min webbplats

Du kan skapa en webbplats med en enda sida eller med flera sidor.

Varje webbplats kan ha upp till 50 sidor. För varje sida kan du välja att ha med den i webbplatsnavigeringen eller inte.

Varje sida kan visa upp till 20 avsnitt, men det blir enklare för besökare att se allt om du har färre avsnitt.

1. Gå till GoDaddy produktsida.
  2. Gå ner till Webbplatser och klicka på knappen Hantera bredvid din webbplats.
  3. Klicka på Redigera webbplats.
  4. Klicka på Webbplatsnavigering
    Klicka på Webbplatsnavigering
  5. Klicka på Lägg till... i övre högra hörnet.
    Klicka på Lägg till i panelen Sidor och navigation
  6. Ny sida väljs automatiskt, så ange i en Sidtitel, klicka på Visa i navigering om du vill att sidan ska visas där och klicka sedan på Skapa sida längst ner i avsnittet.
    Ange namn, klicka på skapa sida

OBS! Håll navigeringen enkel med korta sidnamn som tydligt visar vad sidorna innehåller.

7. Den nya sidan har inget innehåll. Klicka på Lägg till avsnitt och se Lägga till avsnitt för att börja lägga till innehåll på den nya sidan.
  8. Dina ändringar sparas automatiskt. När du är färdig klickar du på Förhandsgranska för att se resultatet och om du vill kan du köpa en ny domän eller använda en annan av dina domäner.
  9. När du är redo att publicera ändringarna klickar du på Publicera webbplats eller Publicera.