Lägga till en sida på min webbplats

Du kan skapa en webbplats med en enda sida eller med flera sidor. Webbplatser med en enda sida kan innehålla upp till 10 avsnitt, men de fungerar ofta bättre med färre avsnitt, så att besökarna snabbt kan se allt innehåll.

Om du behöver en mer komplex webbplats kan du läsa här om hur man skapar en webbplats med flera sidor. Navigeringsfältet för webbplatser med flera sidor innehåller länkar till alla sidorna så att besökare kan gå direkt till den sida de är intresserade av.
sidor-visas-i-navigeringsfält

1. Logga in på ditt GoDaddy-konto och öppna din produkt. (Behöver du hjälp med att öppna din produkt?)
  2. Klicka på Redigera.
    Klicka på Redigera
  3. Klicka på Hem-menyn i övre vänstra hörnet och sedan på Lägg till sida.
    Klicka på Hem och sedan på Lägg till sida
  4. Ange en Titel på sidan och klicka på Skapa sida.
    Ange sidnamn och klicka på skapa sida

Håll webbplatsens navigeringsfält enkelt genom att ge sidorna korta och tydliga namn.

5. Den nya sidan visas men har inget innehåll. Klicka på Lägg till avsnitt och se Lägga till avsnitt för att börja lägga till innehåll på den nya sidan.