Lägga till en sida på min webbplats

Du kan skapa en webbplats med en enda sida eller med flera sidor. Webbplatser med en enda sida kan visa upp till 10 avsnitt, men det blir enklare för besökare att se allt med färre avsnitt.

Om du behöver en mer komplex webbplats kan skapa en webbplats med flera sidor (upp till 50 sidor). Navigeringsfältet för webbplatser med flera sidor (skrivbordet överst, mobilen nederst) innehåller länkar till alla sidorna så att besökare kan gå direkt till den sida de är intresserade av.
sidor-visas-i-navigeringsfält

1. Logga in på ditt GoDaddy-konto och öppna din produkt. (Behöver du logga in?)
  2. Klicka på Redigera/Redigera webbplats.
  3. Klicka på Hem-menyn i övre vänstra hörnet och sedan på Lägg till sida.
    Klicka på Hem och sedan på lägg till sida
  4. Fyll i en Sidtitel, klicka på Visa i navigering om du vill att sidan ska visas där och klicka sedan på Skapa sida längst ner i avsnittet.
    Ange namn, klicka på skapa sida

OBS! Håll navigeringen enkel med korta sidnamn som tydligt visar vad sidorna innehåller.

5. Den nya sidan visas men har inget innehåll. Klicka på Lägg till avsnitt och se Lägga till avsnitt för att börja lägga till innehåll på den nya sidan.
  6. Dina ändringar sparas automatiskt. När du är färdig klickar du på Förhandsgranska för att se resultatet och om du vill kan du köpa en ny domän eller använda en annan av dina domäner.
  7. När du är redo att publicera ändringarna klickar du på Publicera webbplats (mobiltelefon) eller Publicera (dator/surfplatta).