Webbplatsverktyg Hjälp

Lägg till prenumeranter på e-postmarknadsföring

När du har anpassat formuläret för prenumeration på e-postmarknadsföring och har skapat ett e-postmeddelande för marknadsföring är det dags att lägga till prenumeranter. Du kan också skapa e-postlistor för riktade utskick.

OBS! Med planerna Privatperson och Företag kan du ha högst 50 prenumeranter. Med planerna Företag – Plus och eCommerce (Onlinebutik) kan du lägga till upp till 5 000 prenumeranter och skicka upp till 50 000 e-postmeddelanden varje månad. Läs Uppgradera plan.

1. Logga in på ditt GoDaddy-konto och öppna produkten. (Behöver du hjälp med att öppna din produkt?)
  2. Kontrollpanelen överst på din webbplatssida klickar du på Prenumeranter.
    Klicka på fliken Flera åt gången eller på fliken En åt gången
  3. Klicka på Lägg till prenumeranter i panellistan över befintliga prenumeranter.
  4. Använd Ladda upp prenumeranter-fönstrets flik Flera åt gången för att ladda upp listor med flera e-postadresser. Du kan också klicka på fliken En i taget om du vill ange ett enstaka namn och adress. (Mer information, inklusive hur man skapar anpassade e-postlistor, se Lägg till kontakter.)
    Klicka på fliken Flera åt gången eller på fliken En åt gången
  5. När du är klar kommer du tillbaka till webbplatsen genom att klicka på Webbplats i menyraden Kontrollpanel.