Lägg till prenumeranter på e-postmarknadsföring

När du har anpassat formuläret för e-postmarknadsföring och skapat ett e-postmeddelande för marknadsföring behöver du lägga till prenumeranter. Du kan även skapa listor över e-postadresser som du kan använda för specifika utskick.

OBS! Av juridiska skäl måste du lägga till en fysisk adress för din webbplats innan du skickar e-post. Lägg till din från kontrollpanelen genom att välja Inställningar och sedan E-postmarknadsföring .
  1. Gå till GoDaddy produktsida.
  2. Bläddra till Websites + Marketing och välj Hantera bredvid webbplatsen.
  3. Från din kontrollpanel väljer du Anslutningar och sedan Prenumeranter .
OBS! Av juridiska skäl måste du lägga till en fysisk adress för din webbplats innan du skickar e-post. Lägg till din från kontrollpanelen genom att välja Inställningar och sedan Företagsprofil .
  1. Gå till GoDaddy produktsida.
  2. Bläddra till Onlinemarknadsföring och välj Hantera bredvid din webbplats.
  3. Från kontrollpanelen väljer du E-postmarknadsföring och sedan Prenumeranter .
  1. Välj Lägg till kontakter .
  2. Du ombeds att bestämma hur du vill lägga till kontaktinformationen för dina nya prenumeranter på e-postmarknadsföring. Dina alternativ inkluderar:
    • Lägg till var och en manuellt, en efter en
    • Kopiera och klistra in en befintlig lista med flera personer samtidigt
    • Ladda upp en CSV-fil för att importera en befintlig lista
  3. Följ anvisningarna och bekräfta att du har behörighet att skicka e-post till dessa prenumeranter.
  4. Välj Lägg till eller Lägg till och stäng beroende på om du har fler kontakter att lägga till.