Lägg till prenumeranter på e-postmarknadsföring

När du har anpassat formuläret för prenumeration på e-postmarknadsföring och har skapat ett e-postmeddelande för marknadsföring är det dags att lägga till prenumeranter. Du kan också skapa e-postlistor för riktade utskick.

1. Gå till GoDaddy produktsida.
  2. Öppna din webbplats.
    • För Website Builder: Rulla ner till Website Builder och välj Hantera bredvid webbplatsen du vill ändra.
    • För digital marknadsföring: Rulla ner till Onlinemarknadsföring och välj Hantera bredvid webbplatsen du vill ändra.
  3. Öppna avsnittet Prenumeranter.
    • För Website Builder: Från din kontrollpanel väljer du Anslutningar > Prenumeranter .
    • För digital marknadsföring: Från kontrollpanelen väljer du E-postmarknadsföring > Prenumeranter .
  4. Kontrollera att fliken Prenumeranter är aktiv och välj sedan Importera.
  5. I det fönster som öppnas väljer du det som passar dig bäst: lägg till en enskild person, lägg till flera personer samtidigt eller importera från en fil. Följ anvisningarna.
    Importera en enskild person, flera i taget eller importera från en fil.