Webbplatsverktyg Hjälp

Det verkar som de tokiga robotarna ställer till det igen! De har tagit över och har översatt den här sidan till ditt språk. Robotarna menar väl i sina hjärtan av metall. De vill hjälpa dig! Berätta för oss hur robotarna sköter sig via knapparna längst ner på sidan. Gå till den engelskspråkiga versionen

Ta bort ett bloggavsnitt från min webbplats

Den här åtgärden kan användas för att ta bort ett av dina bloggavsnitt från din webbplats eller ett externt bloggflöde som du har visat. Detta är samma process som att ta bort ett avsnitt i allmänhet.

OBS! Om du tar bort ditt bloggavsnitt har det ingen inverkan på dina blogginlägg, kategorier, prenumeranter osv. Blogginlägget tillåter endast personer att se dina inlägg. Du måste gå till din kontrollpanel och gå till Marknadsföring > Blogga om du vill ta bort ett blogginlägg .

1. Gå till GoDaddy produktsida.
  2. Bläddra till Website Builder och välj Hantera bredvid webbplatsen för att öppna din webbplats.
  3. Välj Redigera webbplats eller Redigera sajt för att öppna webbplatsverktyget.
  4. Gå till sidan för sidor och bloggar som du vill ta bort och för musen över avsnittet du vill ta bort. Välj menyn i menyn som visasIkon för menyn Horisontell kebabinställningar Menyn Inställningar. I mobilappen väljer du Innehåll och sedanIkon för menyn för vertikal kebabinställningar menyn.
  5. Välj Ta bort avsnitt .
    Skärmdump av ikonen för flyttavsnitt i avsnittets inställningsmeny
  6. Välj Ta bort för att bekräfta att du verkligen vill ta bort det här avsnittet.
  7. Dina ändringar sparas automatiskt. Använd Förhandsgranskning för att se resultaten och när du är redo att göra ändringarna synliga för allmänheten kan du publicera din webbplats.