Förbättra SEO för min webbplats

Det finns inget bergsäkert sätt att förbättra webbplatsens rankning i sökmotorresultat, men i tre Hemsidor + Marknadsföring-planer och i vår digitala marknadsföringsplan ingår sökmotoroptimering (SEO). Verktyget hjälper dig att lägga till extra information om din webbplats för att fånga sökmotorernas uppmärksamhet.

Se en kort video om det här längre ner på sidan.

OBS! Om du har basserviceprogrammet för Hemsidor och Marknadsföring kan du jämföra paket och priser med våra SEO-försedda paket och överväga att uppgradera.

1. Gå till GoDaddy produktsida.
  2. Öppna din webbplats och SEO-verktyget.
    • I Hemsidor + Marknadsföring: Rulla ner till Hemsidor + Marknadsföring och välj Hantera bredvid webbplatsen du vill ändra. På kontrollpanelen väljer du Marknadsföring > SEO.
      ALTEXT
    • I Digital marknadsföring: Rulla ner till Onlinemarknadsföring och välj Hantera bredvid webbplatsen du vill ändra. På kontrollpanelen väljer du SEO.
      ALTEXT
  3. Följ anvisningarna. Om det här är första gången ställer guiden frågor som hjälper dig att optimera din hemsida. Om du har kört guiden tidigare kan du välja att optimera sidan igen, en annan sida, ett blogginlägg eller bilder.
  4. I slutet av varje guide ombeds du att publicera nu eller vänta till senare. Ändringarna visas inte live förrän du publicerar. Kom ihåg att det tar en liten stund innan SEO-inställningarna börjar gälla.
  5. Optimera fler sidor, bilder eller blogginlägg eller kom tillbaka och optimera igen om något ändras.

Visa mig

Den här videon är Lektion 5 i instruktionsvideor för Presentation av SEO