Förbättra SEO för min webbplats

Med vårt SEO-verktyg kan du lägga till extra information om din webbplats för att fånga sökmotorernas digitala uppmärksamhet. De flesta Website Builder-planer och vår plan för digital marknadsföring inkluderar sökmotoroptimering (SEO). ( Jämför paket och priser. )

1. Gå till GoDaddy produktsida.
  2. Öppna din webbplats.
    • I Website Builder: Rulla ner till Website Builder och välj Hantera bredvid webbplatsen du vill ändra.
    • I Digital marknadsföring: Rulla ner till Onlinemarknadsföring och välj Hantera bredvid webbplatsen du vill ändra.
  3. Öppna SEO-verktyget.
    • I Website Builder: Gå till kontrollpanelen och välj Marknadsföring > SEO .
    • I digital marknadsföring: Välj SEO på kontrollpanelen .
  4. Följ anvisningarna. Om det här är första gången ställer guiden frågor som hjälper dig att optimera din hemsida. Om du har kört guiden tidigare kan du välja att optimera sidan igen, en annan sida, ett blogginlägg eller bilder.
  5. I slutet av varje guide ombeds du att publicera nu eller vänta tills senare. Dina ändringar visas inte förrän du publicerar. Kom ihåg att det tar lite tid, till och med upp till 8 veckor, innan SEO-inställningarna börjar gälla.
  6. Optimera fler sidor, bilder eller blogginlägg eller kom tillbaka och optimera igen om något ändras.