Webbplatsverktyg Hjälp

Det verkar som de tokiga robotarna ställer till det igen! De har tagit över och har översatt den här sidan till ditt språk. Robotarna menar väl i sina hjärtan av metall. De vill hjälpa dig! Berätta för oss hur robotarna sköter sig via knapparna längst ner på sidan. Gå till den engelskspråkiga versionen

Radera en sida från webbplatsen

När din webbplats växer och förändras med tiden kanske du vill ta bort vissa sidor.

1. Gå till GoDaddy produktsida.
  2. Rulla till Website Builder och välj Hantera bredvid webbplatsen för att öppna din webbplats.
  3. Välj Redigera webbplats eller Redigera webbplats för att öppna webbplatsverktyget.
  4. Håll muspekaren över den sida du vill ändra i Webbplatsnavigering och väljkugghjulsikonen för sidinställningar Menyn Inställningar. I mobilappen väljer du Sidor och sedan påvertikal kebab-meny med tre punkter menyn.
  5. Välj Ta bort sida .
  6. Välj Ta bort för att bekräfta att du verkligen vill ta bort den här sidan. Om du ändrar dig kan du återställa din webbplats från en säkerhetskopia.
  7. Dina ändringar sparas automatiskt. Använd Förhandsgranska för att se resultaten och när du är redo att publicera ändringarna publicerar du din webbplats .