Radera en sida från webbplatsen

När din webbplats växer och förändras med tiden kan du behöva radera sidor du inte vill ha kvar.

1. Logga in på ditt GoDaddy-konto och öppna din produkt. (Behöver du hjälp med att öppna din produkt?)
  2. Klicka på Redigera.
    Klicka på Redigera
  3. Klicka på Sida-menyn i övre vänstra hörnet och sedan på kugghjulet.
    Klicka på Sidor och sedan på kugghjulet
  4. I panelen Hantera sidor klickar du på papperskorgen bredvid den sida du vill radera.
    Klicka på papperskorgen bredvid den sida du vill radera
  5. Klicka på Radera när varningsfönstret visas.