Radera en sida från webbplatsen

När din webbplats växer och förändras med tiden kanske du vill ta bort vissa sidor.

1. Logga in på ditt GoDaddy-konto och öppna din produkt. (Behöver du hjälp med att öppna din produkt?)
  2. Klicka på Redigera/Redigera webbplats.
  3. Klicka på panelen Sidor i det övre högra hörnet.
    Klicka på Sidor
  4. Rulla till sidan du vill ta bort, klicka på knappen med tre punkter längst till höger och klicka på Ta bort sida.
    Klicka på Ta bort sida
  5. Klicka på Radera när varningsfönstret visas.
  6. Dina ändringar sparas automatiskt, så när du är klar klickar du på Förhandsgranska för att se resultatet.
  7. När du är redo att publicera ändringarna klickar du på Publicera webbplats (mobiltelefon) eller Publicera (dator/surfplatta).