Lägga till produktkategorier

Genom att skapa produktkategorier kan du hjälpa kunderna att enkelt hitta det de letar efter. Du måste ha e-handelsplanen för att kunna göra det här.

1. Logga in på ditt GoDaddy-konto och öppna produkten. (Behöver du hjälp med att öppna din produkt?)
  2. Klicka på menyn med tre staplar längst upp till vänster. Klicka sedan på Onlinebutik.
  3. OBS! Om du redan har publicerat din webbplats klickar du på Redigera webbplats på din startsida/kontrollpanel för att gå till redigeringsläget och sedan klickar du på menyn med tre staplar.

4. Klicka på Kategorier på fliken Produkter.
    Klicka på Kategorier.
  5. Klicka på Lägg till kategori på sidan Kategorier.

OBS! InstantPage-användare kan inte skapa mer än tre kategorier.

6. Ange ett Namn på kategori, och sedan Titel och Beskrivning om du vill.

OBS! Det är inte obligatoriskt, men om du fyller i Titel och Beskrivning kan kunderna hitta dig enklare via sökmotorer som Google.

7. När du är redo att publicera ändringarna klickar du på Spara för att stänga fönstret. Kategorin läggs till på sidan Kategorier. (Om du vill se hur det ser ut för kunderna klickar du på Visa butik.)

OBS! När du har skapat kategorier kan du enkelt ändra eller ta bort dem efter behov. Du kan också byta ordning på kategorierna och göra en kategori till en underkategori.

8. Ändra ordning på kategorierna genom att klicka och dra i kategorier.
    Flytta kategorier
  9. Klicka och dra en kategori under en annan för att göra den till en underkategori.
    Göra underkategorier
  10. När du har skapat en kategori ska du tilldela minst en produkt, annars visas inte den kategorin. Du kan göra detta när du skapar en produkt eller genom att redigera befintliga produkter.