Duplicera ett avsnitt på min webbplats

Du kan snabbt skapa flera avsnitt med liknande innehåll genom att börja med ett befintligt avsnitt där du vill använda samma grundläggande innehåll i andra avsnitt, och göra en kopia som du sedan kan anpassa.

1. Logga in på ditt GoDaddy-konto och öppna din produkt. (Behöver du hjälp med att öppna din produkt?)
  2. Klicka på Redigera/Redigera webbplats.
  3. Klicka på Sidor på panelen Min webbplats.
    /Klicka på Sidor
  4. Leta reda på sidan som innehåller avsnittet som du vill duplicera (till exempel Hem).
    Klicka på sidan som innehåller avsnittet som ska kopieras
  5. Leta reda på det avsnitt som du vill kopiera, klicka på de tre punkterna till höger om avsnittsnamnet och välj Duplicera avsnitt.
    Klicka på Duplicera avsnitt
  6. Det duplicerade avsnittet får samma namn som originalavsnittet, så byt namn på det genom att klicka på de vertikala prickarna i det duplicerade avsnittet och välj Redigera avsnitt.
    Klicka på Redigera avsnitt
  7. Ange ett nytt namn i avsnittets titelfält och klicka på Klar.
    Ange ett nytt namn och klicka på Klar
  8. Klicka på det nya avsnittet för att börja anpassa innehållet.
    Klicka för att ändra avsnittsinnehåll