Webbplatsverktyg Hjälp

Hantera lager i min onlinebutik

Använd lagerfunktionen i onlinebutiken så att dina kunder kan se om populära artiklar finns i lager. Om du ansluter onlinebutiken Website Builder till Marknadsplatser, synkar det ditt lager på alla kanalerna (t.ex. Amazon, eBay, Etsy, Google Shopping osv.)

1. Gå till GoDaddy produktsida.
  2. Bläddra till Website Builder och välj Hantera bredvid webbplatsen du vill ändra.
  3. Öppna listan över produkter.
    • I Website Builder: Gå till Butik > Produkter.
    • I Onlinebutik – Premium: Gå till Produkter > Alla produkter.
  4. Välj produkten du vill ändra i listan.
  5. Välj fliken Lager och alternativ.
    • Reglaget Spåra lager ska vara på så att din onlinebutik automatiskt uppdaterar inventeringen allt eftersom beställningarna görs. Välj den igen om du vill stänga av den.
    • Ange hur många produkter du har i fältet Lager.
    • Välj Tillåt restordrar om du vill att kunderna ska kunna ska kunna göra en beställning även om inventeringen är noll.
  6. Om du har flera versioner av produkten, som till exempel olika storlekar eller färger, väljer du Skapa alternativ. Om du skapar alternativ blir hela lagerrutan grå och inventeringen för varje artikel matas in i rutan Antal istället.