Skapa ett e-postmeddelande för marknadsföring

Steg 1 i Skapa och skicka e-post för marknadsföring .

Ta reda på var du kan börja skriva marknadsföringsmejl i din Websites + Marketing eller program för digital marknadsföring konto.

1. Gå till ditt GoDaddy produktsida .
  2. Rulla till Websites + Marketing eller onlinemarknadsföring och välj Hantera bredvid din webbplats.
  3. Öppna e-postmarknadsföring från din kontrollpanel.
    • För Websites + Marketing: Välj Marknadsföring och sedan E -postmarknadsföring.
    • För program för digital marknadsföring: Välj E-postmarknadsföring och sedan Kampanjer .
  4. Välj en förgjord mall eller Skapa en ny e-post för att starta din e-post.
  5. Välj ett tomt e-postmeddelande, en förgjord mall eller ett e-postmeddelande som du redan har skickat som mall för ditt nya e-postmeddelande.

I nästa steg lägger du till innehåll som din logotyp, text, bilder eller länkar till videor. Om du informerar kunder om en försäljning eller nya tillägg i din butik kan du lägga till dina produkter i ditt e-postmeddelande också.