Webbplatsverktyg Hjälp

Det verkar som de tokiga robotarna ställer till det igen! De har tagit över och har översatt den här sidan till ditt språk. Robotarna menar väl i sina hjärtan av metall. De vill hjälpa dig! Berätta för oss hur robotarna sköter sig via knapparna längst ner på sidan. Gå till den engelskspråkiga versionen

Skapa ett inköpbart Instagram-inlägg

Instagram ansluter till ditt Facebook-konto och drar från din Facebook-katalog. Följ stegen i den här artikeln för att markera en specifik produkt i ett Instagram-inlägg som du inte kan köpa.

Obligatoriskt: Följ Instagrams checklista för att bli godkänd för Instagram Shopping.
  1. Skapa ett inlägg på ditt Instagram-konto.
  2. Välj ett foto och välj sedan Nästa .
  3. Skriv din bildtext.
  4. Välj Taggprodukter och välj den produkt du vill tagga (precis som om du taggar en annan person).
    ALTEXT
  5. När du är klar väljer du Dela .
  6. Kontrollera din Instagram-sida, och du bör se ditt inlägg!