Visa mina alternativ för videons slutbild

När du lägger till en video som ligger uppe på YouTube eller Vimeo kan du styra vad kunderna ser när klippet avslutas genom att justera inställningarna för kanalen eller automatisk uppspelning.

Behöver du lite extra vägledning? Få expertråd om videoredigering från en GoDaddy-guide.

YouTube

YouTube-klipp spelas inte upp automatiskt. När klippet är slut visas istället andra videoklipp från samma YouTube-kanal. Om du äger YouTube-kanalen kan du välja vad kunderna ska se genom att hantera listan med videoklipp på din kanal.

Obs! Om du använder ett YouTube-klipp från någon annans kanal kommer klipp från den kanalen att visas när det aktuella klippet är slut.

Vimeo

Vimeo har automatisk uppspelning och många andra alternativ för slutbilden som du kan välja bland, bland annat andra videoklipp, uppmaning till handling, anpassad bild med mera. Du kan även välja att inte visa något alls för användaren när klippet är slut.
  1. Gå till Vimeos videoinställningar, klicka på Interaction tools och sedan på After Video.
  2. Välj Empty i listan End Screen.