Ring oss
Telefonnummer och tider
Hjälpcenter

Utforska våra hjälpresurser online

Vi gjorde vårt bästa för att översätta den här sidan åt dig. Sidan är också tillgänglig på engelska.

Importera e-postprenumeranter från en CSV-fil

Lägg till flera nya kontakter som e-postmarknadsföringsprenumeranter från en CSV-fil. När kontakter har lagts till som e-postprenumeranter organiserar du dem i e-postlistor .

OBS! Av juridiska skäl måste du lägga till en fysisk adress för din webbplats innan du skickar e-post. Du kan komma åt detta genom att välja Inställningar och sedan E-postmarknadsföring . Du måste också ha en kontakts tillstånd att skicka marknadsföringsmejl till dem.

1. Gå till GoDaddy produktsida.
  2. Bläddra till Websites + Marketing och välj Hantera bredvid webbplatsen.
  3. Välj Anslutningar och sedan Alla .
  4. Välj Hur vill du lägga till kontakter?
  5. Välj Ladda upp en befintlig lista efter fil (.csv) .
  6. Dra och släpp din CSV-fil i popup-fönstret eller välj ladda upp från din enhet .
  7. Välj Jag har behörighet att skicka dessa kontakter via e-post .
  8. Välj Importera kalkylblad .

Du kan behöva uppdatera sidan för att se ändringar.

Mer information

• Lägg till prenumeranter en efter en manuellt
  • Lägg till e-postprenumeranter i en lista
  • Om du vill lägga till befintliga kontakter som prenumeranter, starta från någon av dina andra Connections-listor (Alla, Kunder eller Medlemmar).
    • Välj kontaktens namn för att öppna deras interaktion och välj sedan kontaktens namn igen för att öppna deras profil.
    • Markera kryssrutan Prenumerant (se till att du har tillstånd att skicka marknadsföringsmejl till dem) och välj sedan Spara .