Webbplatsverktyg Hjälp

Vi gjorde vårt bästa för att översätta den här sidan åt dig. Sidan är också tillgänglig på engelska.

Importera e-postprenumeranter från en CSV-fil

Lägg till flera nya kontakter som e-postmarknadsföringsprenumeranter från en CSV-fil. När kontakter har lagts till som e-postprenumeranter organiserar du dem i e-postlistor .

OBS! Av juridiska skäl måste du lägga till en fysisk adress för din webbplats innan du skickar e-post. Du kan komma åt detta genom att välja Inställningar > E-postmarknadsföring . Du måste också ha en kontakts tillstånd att skicka marknadsföringsmejl till dem.

1. Gå till GoDaddy produktsida.
  2. Rulla till Website Builder och välj Hantera bredvid din webbplats för att öppna din webbplats.
  3. Välj Anslutningar > Alla .
  4. Välj Importera . Om det är första gången du lägger till prenumeranter väljer du Lägg till eller Importera prenumeranter.
  5. Välj Lägg till flera samtidigt genom att ladda upp en fil . Dra och släpp din CSV-fil i popup-fönstret eller välj ladda upp från din enhet .
  6. Välj Jag har behörighet att skicka dessa kontakter via e-post .
  7. Välj Importera kalkylblad .

Du kan behöva uppdatera sidan för att se ändringar.