Webbplatsverktyg Hjälp

Lägg till recensioner på min webbplats

Visa recensioner för att skapa tillit till din verksamhet. Positiva recensioner visar kunderna hur bra din verksamhet faktiskt är och varför de borde köpa dina produkter eller tjänster.

Den här videon är en del av instruktionsvideoserien om att Lägga till avancerade funktioner i Hemsideprogrammet.

1. Gå till GoDaddy produktsida.
  2. Bläddra till Website Builder och välj Hantera bredvid webbplatsen för att öppna din webbplats.
  3. Välj Redigera webbplats eller Redigera sajt för att öppna webbplatsverktyget.
  4. Gå till den sida och plats där du vill lägga till recensioner och lägg till ett avsnitt.
  5. Sök efter avsnittet Recensioner.
  6. Välj hur du vill lägga till recensioner:
    • Anslut till extern källa: Använd rullgardinsmenyn för att välja om du vill visa recensioner från Facebook, Google My Business, Yelp eller Yotpo. Välj sedan knappen Anslut så skickas du vidare till den externa källans inloggningssida. Lär dig mer om att aktivera kundrecensioner i Yotpo.
    • Lägg till recensioner manuellt: Markera en recension för att granska dess information eller välj Lägg till för att ta med fler recensioner. Ändra placeringen av en recension genom att markera de vågräta linjerna och dra recensionen till önskad plats. Om du vill flytta ett avsnitt markerar du det avsnittet , väljer Ta bort recension och väljer sedan Klart.
      Dra och släpp recensioner för att byta plats på dem
  7. Anpassa avsnittet tills du är nöjd och välj Klar.
  8. Dina ändringar sparas automatiskt. Använd Förhandsgranskning för att se resultaten och när du är redo att göra ändringarna synliga för allmänheten kan du publicera din webbplats.