Publicera min butik

Innan du publicerar webbplatsen måste du se till att din onlinebutik är redo att ta emot beställningar. Allt du behöver göra är att lägga till minst en produkt i din butik – grundläggande leverans- och betalningsmetoder läggs till automatiskt. Onlinebutiken är endast tillgänglig med e-handelspaketet.

OBS! Om det här är första gången du använder Website Builders onlinebutik, måste du först Konfigurera min webbplats innan du lägger till produkter.

1. Logga in på ditt GoDaddy-konto och öppna produkten. (Behöver du hjälp med att öppna din produkt?)
  2. Klicka på Hantera butik.
  3. Om du inte redan har gjort det, måste du Lägg till fysiska produkter.
  4. Gör alla andra ändringar som krävs på webbplatsen.
  5. Dina ändringar sparas automatiskt, så när du är klar klickar du på Förhandsgranska för att se resultatet och Ändra min webbplats domänadress.
  6. När du är klar klickar du på Publicera webbplats eller på Publicera.

OBS! Med ditt e-handelspaket kommer data som överförs från en publicerad webbplats att krypteras med SSL-certifikat (Secure Sockets Layer). Det här fungerar endast för domäner som hanteras av GoDaddy, inte tredjepartsdomäner (externa).