Publicera min butik

Innan du kan publicera webbplatsen måste du se till att din onlinebutik är redo att ta emot beställningar. För enkelhets skull konfigureras betalnings- och fraktmetoder automatiskt åt dig. Allt du behöver göra är att lägga till en produkt i butiken så är webbplatsen redo att publiceras. Onlinebutiken är endast tillgänglig med paketet med onlinebutik.

1. Logga in på ditt GoDaddy-konto och öppna din produkt. (Behöver du hjälp med att öppna din produkt?)
  2. Om det här är första gången som du använder Webbplatsverktyget måste du konfigurera webbplatsen innan du lägger till produkter.
  3. När du har utformat och granskat webbplatsen klickar du på menyknappen med tre streck i det övre vänstra hörnet.
  4. Klicka på Onlinebutik.
  5. Lägg till minst en produkt på webbplatsen. (Behöver du hjälp med att lägga till produkter?)
  6. När du har lagt till dina produkter klickar du på Webbplats ‌‌för att förhandsgranska webbplats‌‌en.
  7. Klicka på menyknappen med tre streck igen.
  8. Klicka på Publicera webbplats.
  9. Om du är redo att publicera klickar du på Publicera webbplats. Om du behöver ändra något mer klickar du på Inte ännu.