Webbplatsverktyg Hjälp

Det verkar som de tokiga robotarna ställer till det igen! De har tagit över och har översatt den här sidan till ditt språk. Robotarna menar väl i sina hjärtan av metall. De vill hjälpa dig! Berätta för oss hur robotarna sköter sig via knapparna längst ner på sidan. Gå till den engelskspråkiga versionen

Ändra ordning på sidor i min navigeringsmeny

När du bygger upp din webbplats kan du behöva ändra ordningen på sidorna i webbplatsens navigeringsfält. Om du ändrar dig senare kan du snabbt ändra ordning på dem. Du kan även överväga att göra dina sidor till en nedrullningsbar meny .

1. Gå till GoDaddy produktsida.
  2. Rulla till Website Builder och välj Hantera bredvid webbplatsen för att öppna din webbplats.
  3. Välj Redigera webbplats eller Redigera webbplats för att öppna webbplatsverktyget.
  4. Gå till menyn Webbplatsnavigering och välj ikonen att ändra ordning på sidorna. I mobilappen väljer du Sidor .
    Skärmdump av ikonen för rörliga sidor i webbplatsnavigering
  5. Använd raderna bredvid varje sida för att dra och släppa sidorna i rätt ordning. Din startsida är alltid den första sidan.

OBS! Om du vill lägga till objekt i en tom rullgardinsmeny ändrar du den tomma rullgardinsmenyens sidinställningar och väljer Menyinställningar .

6. Välj Klar när du är klar.
  7. Dina ändringar sparas automatiskt. Använd Förhandsgranska för att se resultaten och när du är redo att publicera ändringarna publicerar du din webbplats .