Webbplatsverktyg Hjälp

Det verkar som de tokiga robotarna ställer till det igen! De har tagit över och har översatt den här sidan till ditt språk. Robotarna menar väl i sina hjärtan av metall. De vill hjälpa dig! Berätta för oss hur robotarna sköter sig via knapparna längst ner på sidan. Gå till den engelskspråkiga versionen

Skapa ett inloggningsbart Facebook-inlägg

Butiker hjälper människor att utforska produkter och produktsamlingar utan att lämna Facebook. Följ stegen i den här artikeln för att markera en specifik produkt i ett Facebook-inlägg som inte går att köpa.

1. Skapa ett inlägg på ditt Facebook-konto.
  2. Skriv ditt meddelande och välj alternativet att Tagga produkter .
    ALTEXT
  3. Lägg till en bild när du uppmanas att göra det.
  4. Välj fotot för att visa din katalog. Välj den produkt du vill tagga och klicka sedan på Spara och publicera .
  5. Kolla din Facebook-sida, så ska du se ditt inlägg!