Webbplatsverktyg Hjälp

Säkerhetskopiera min webbplats

Din webbplats skapar automatiskt en säkerhetskopia när ett tema ändras, ett avsnitt tas bort eller webbplatsen publiceras. Det kan däremot vara bra att skapa en manuell säkerhetskopia också.

1. Gå till GoDaddy produktsida.
  2. Rulla ner till Website Builder och välj Hantera bredvid webbplatsen du vill ändra.
  3. På kontrollpanelen väljer du Webbplats och sedan Redigera webbplats.
    Kontrollpanel för Website Builder
  4. Välj Inställningar.
    Inställningspanel
  5. Välj Webbplatshistorik.
    Välj historikknapp
  6. Välj Skapa säkerhetskopia. När du har skapat en säkerhetskopia kan du återställa den när som helst.
    skapa säkerhetskopieringsknapp