Webbplatsverktyg Hjälp

Lägg till Google Analytics på min webbplats

Genom att lägga till spårningstjänsten Google Analytics på din webbplats kan du få en exakt databaserad bild av vilka som besöker din webbplats, var de befann sig innan de kom till din webbplats och hur de navigerar på webbplatsen.

OBS! Du måste skapa ett Google Analytics-konto innan du börjar med stegen nedan.

1. Logga in på ditt GoDaddy-konto och öppna produkten. (Behöver du hjälp med att öppna din produkt?)
  2. Klicka på Redigera/Redigera webbplats.
  3. Klicka på panelen Webbplatsinställningar.
    klicka på panelen Webbplatsinställningar
  4. Klicka på Google Analytics > Registrera dig för Google Analytics.
    klicka på Registrera dig
  5. Klicka på Sign In (logga in) > Analytics på den Google-webbsida som öppnas och ange ditt lösenord.
  6. Klicka på Admin (kugghjulsikonen) längst ned till vänster på Google Analytics-webbplatsen.
    klicka på Admin (kugghjulsikonen)
  7. Välj din webbplats i kolumnerna Konto och Egenskap och klicka på Spårnings-ID i kolumnen Egenskap.
    klicka på Spårnings-ID
  8. Kopiera det spårnings-ID som visas.
    kopiera spårnings-ID
  9. Växla tillbaka till Google Analytics-panelen och klistra in koden i fältet Tracking ID (spårnings-ID).
  10. Stäng Google Analytics-panelen genom att klicka på klicka på pilen riktad åt vänster- pilen två gånger för att återgå till huvudfönstret.
  11. Ändringar sparas automatiskt, så klicka på Publicera webbplats eller Publicera.
  12. Vänta i 24 timmar, logga in på Google Analytics-kontot, och dyk sedan ner i den statistik och grafik som finns om webbtrafiken på din webbplats.
    Analysdata om din webbplats