Webbplatsverktyg Hjälp

Det verkar som de tokiga robotarna ställer till det igen! De har tagit över och har översatt den här sidan till ditt språk. Robotarna menar väl i sina hjärtan av metall. De vill hjälpa dig! Berätta för oss hur robotarna sköter sig via knapparna längst ner på sidan. Gå till den engelskspråkiga versionen

Ändra en kunds befintliga möte eller händelse

Ibland händer livet och du måste ändra kundens möte eller tid för händelsen.

OBS! Du kan bara ändra till en annan tid och ett annat datum för den typen av möte eller återkommande händelse. För att ändra händelsetyper, se lägga till en kund i ett befintligt online-möte eller -händelse . Engångshändelser kan inte ändras till en annan tid eller ett annat datum, eftersom de bara händer en gång.

1. Gå till GoDaddy produktsida.
  2. Bläddra ner till Website Builder och välj Hantera bredvid webbplatsen du vill ändra.
  3. Gå till Kontrollpanelen och gå till Möten > Kalender . Du ser en lista över alla kommande möten och evenemang.
  4. Öppna kundens bokning.
    • Om det är en återkommande händelse väljer du ett objekt för att se detaljer om den händelsen. Välj sedan en kund för att se kundens detaljer.
    • För möten väljer du mötet för att se kundens detaljer.

OBS! Välj kundens namn för att uppdatera namn och kontaktinformation eller för att lägga till anteckningar om kunden.

5. För bokningar och återkommande händelser väljer du Redigera bokning för att ändra möten till en annan tid eller ett annat datum.