Konfigurera aktuella produkter

Lägg till aktuella produkter så att kunderna snabbt kan se dina topprodukter. Dessa kan vara dina bästsäljare eller varor eller tjänster som du vill uppmärksamma.

Obligatoriskt: Du måste ha ett onlinebutikavsnitt på din webbplats och lägga till produkter i din butik innan de kan ställas in som aktuella produkter.

Den här videon är en del av instruktionsvideor för Utöka din Website Builder handelsplats.

1. Gå till produktsida för GoDaddy.
  2. Bläddra till Website Builder och välj Hantera bredvid webbplatsen.
  3. I instrumentpanelen, väljer handel och under Produkter välja produkter. Välj sedan fliken Utvalda.
    • För Premium-onlinebutik: Gå till Produkter & gt; på din > Utvalda .
  1. fliken Utvalda söker du efter dina produkter och väljer de du vill visa.
    Sök efter produkter.
  2. OBS! Du kan lägga till upp till 12 aktuella produkter i avsnittet onlinebutiker på din webbplats. InstantPage-användare kan lägga till tre aktuella produkter.

3. Ordna om dina aktuella produkter genom att välja och dra dem i önskad ordning. Detta ändrar deras organisation i avsnittet Onlinebutik på din webbplats.
    Välj och dra för att ordna om produkter
  4. Om du inte längre vill visa produkten väljer du papperskorgenPapperskorgen . Detta tas bort från listan Aktuella produkter och själva produkten tas inte bort.
  5. Du är klar! Ändringar som görs på dina produkter och aktuella produkter uppdateras automatiskt, så du behöver inte publicera din webbplats.