Konfigurera aktuella produkter

Lägg till aktuella produkter så att kunderna snabbt kan se dina topprodukter. Det kan vara de produkter som säljer mest eller varor/tjänster som du vill ska synas mer. Du måste ha paketet Onlinebutik för att kunna göra detta.

OBS! Du måste lägga till produkter i din butik innan du kan ange aktuella produkter.

1. Logga in på ditt GoDaddy-konto och öppna din produkt. (Behöver du hjälp med att öppna din produkt?)
  2. Om du inte har publicerat din webbplats klickar du på knappen med tre staplar och väljer sedan Onlinebutik. Om du redan har publicerat din webbplats klickar du på Hantera butik i kontrollpanelen.
  3. Klicka på fliken Produkter och sedan på Aktuella.
  4. Klicka på OK om det är första gången du är i Aktuella produkter.
  5. OBS! Om du redan har lagt till Aktuella produkter på din sida kommer du direkt till fliken Aktuella.

Klicka på Lägg till aktuella produkter.
  6. Rulla igenom produktlistan och välj de du vill lyfta fram. De uppdateras automatiskt till den redigerade versionen av din webbplats.
    Rulla igenom produkterna.
  7. OBS! Du kan lägga till upp till 12 aktuella produkter till din webbplats

8. Du kan ändra ordning på produkterna genom att klicka och dra dem i önskad ordning. Då ändras hur de visas på webbplatsens startsida
    Klicka och dra för att ändra plats på produkterna.