Webbplatsverktyg Hjälp

Det verkar som de tokiga robotarna ställer till det igen! De har tagit över och har översatt den här sidan till ditt språk. Robotarna menar väl i sina hjärtan av metall. De vill hjälpa dig! Berätta för oss hur robotarna sköter sig via knapparna längst ner på sidan. Gå till den engelskspråkiga versionen

Lägg till en popup-ruta på min webbplats

Använd en popup-ruta för att göra ett viktigt meddelande till personer som besöker din webbplats. Den här popup-rutan är det första som besökaren ser när de hamnar på din webbplats. Förutom titel och beskrivning leder en knapp till en viktig destination som du vill ta med webbplatsbesökare till, till exempel en viss sida och ett specifikt avsnitt på din webbplats, vilken webbadress du än väljer eller en produktkategori om du säljer produkter online.

1. Gå till GoDaddy produktsida.
  2. Bläddra ner till Website Builder och välj Hantera bredvid webbplatsen du vill ändra.
  3. Välj Redigera webbplats för att öppna webbplatsredigeraren.
  4. Välj fliken Webbplats längst upp i redigeraren och välj sedan popup- fönster från tillägg för webbplats .
    Välj fliken Redigera webbplats och sedan Pop-up
  5. Anpassa din popup-ruta.
    • Aktivera popup-fönster : Växla till den här funktionen för att aktivera och inaktivera popup-rutan.
    • Titel : Skriv några korta, uppmärksammande ord för att få publikens uppmärksamhet antingen i förhandsgranskningen eller i redigeraren.
    • Beskrivning : Lägg till några korta meningar om vad folk behöver veta.
    • Åtgärdsknapp : Använd reglaget för att aktivera eller inaktivera en klickbar knapp och anpassa vad knappen säger. Länka till ett specifikt avsnitt på en sida på din webbplats, vilken URL som helst eller någon av dina produktkategorier.
  6. Välj Klar .
  7. Dina ändringar sparas automatiskt. När du är redo att publicera ändringarna ska du publicera din webbplats .

En webbplatsbesökare kan stänga popup-rutan genom att stänga den med ”x” eller välja åtgärdsknappen, om den är aktiverad. När popup-rutan har avvisats visas den inte igen under de närmaste 24 timmarna.