Skriv ut beställningar från min onlinebutik

Skriv ut beställningar och skicka som fakturor eller fraktsedlar, eller ladda ner dem för dina egna handlingar. Beställningar laddas ner som .csv-filer (Comma Separated Values) och kan öppnas med vanliga kalkylbladsprogram som Excel.

1. Gå till produktsida för GoDaddy.
  2. Bläddra till Websites + Marketing och välj Hantera bredvid webbplatsen.
  3. På kontrollpanelen väljer du Handel, och under Beställningar väljer du Beställningar.
    • För Onlinebutik – Premium: På kontrollpanelen går du till Försäljning > Beställningar.
  4. Markera kryssrutan bredvid den beställning som du vill skriva ut.
  5. Ange huruvida prisinformation ska döljas, t.ex. för en fraktsedel.
  6. Välj Förhandsgranskning för att öppna fakturan i en ny flik.
  7. Skriv ut eller spara beställningen enligt din webbläsare.

Obs! Informationen i din fakturarubrik baseras på ditt webbplatsnamn i din webbplatsredigerare Inställningar > Grundläggande information. Kontaktuppgifter för faktura baseras på Företagsinfo i Handel, under Allmänt väljer du Butiksinställningar.