Webbplatsverktyg Hjälp

Ändra kontaktuppgifter för mina webbplatsmedlemmar

Använd medlemsavsnittet för Website Builder för att ändra e-postadress, telefonnummer eller namn för webbplatsens medlemmar.

OBS! Den här funktionen är för närvarande endast tillgänglig för kunder i USA.

1. Logga in på ditt GoDaddy-konto och öppna produkten. (Behöver du hjälp att logga in?)
  2. Välj fliken Kontakter och välj Medlemmar.
    välj Medlemmar
  3. Om du använder en mobil enhet trycker du på knappen med tre punkter, trycker sedan på Välj läge och trycker på en medlems namn. Annars klickar du bara på medlemmens namn.
    välja läge
  4. Använd fönstret Redigera kontakt för att ändra en medlems e-postadress, telefonnummer eller namn.
    ändra kontaktinformation

Obs! Du kan även trycka på Radera för att ta bort personen från webbplatsens medlemslista.

5. Välj Spara. Ändringarna sparas automatiskt och du kommer tillbaka till medlemslistan.