Webbplatsverktyg Hjälp

Dela min Yahoo-kalender

Om du har en offentlig Yahoo-kalender kan du dela den med besökarna på din webbplats. Alla uppdateringar som görs i Yahoo-kalendern skickas automatiskt till din webbplats. (Du kan inte ändra kalendern via din webbplats, utan du måste göra det via ditt Yahoo-konto.)

Det finns två avsnitt om att ansluta en kalender till din webbplats. I det här avsnittet får du reda på hur du kopierar koden som du behöver från ditt Yahoo-konto. I det andra avsnittet får du reda på hur du kan Visa en kalender på min webbplats.

Se en kort video om det här längre ner på sidan.

1. Logga in på ditt Yahoo-konto.
  2. Hitta Mina kalendrar i kolumnen till vänster, flytta markören över den kalender som du vill dela, klicka på pilen och välj Dela.
    Klicka på Dela

OBS! Kontrollera att kalendern som du väljer innehåller framtida händelser. Om den inte gör det kommer Website Builder meddela att inga händelser har hittats i kalendern.

3. Välj Aktivera min offentliga kalender bredvid Delning.
  4. Välj Generera länkar och kopiera koden i rutan ICS därunder.
    Konfigurera delning och generera länkar

OBS! Se till att du använder ICS-länken. Website Builder känner bara igen ICS som en giltig Yahoo-kalender att importera.

5. Klistra in ICS-länken i ett textdokument och spara det. Du ska använda den i Nästa steg nedan.
  6. Klicka på Spara för att stänga Yahoo-kalenderfönstret.

Visa mig

Den här videon är en del av instruktionsvideoserien om att Lägga till avancerade funktioner i Hemsideprogrammet