Webbplatsverktyg Hjälp

Dela min Yahoo-kalender

Om du har en offentlig Yahoo-kalender kan du dela den med besökarna på din webbplats. Alla uppdateringar som görs i Yahoo-kalendern skickas automatiskt till din webbplats. (Du kan inte ändra kalendern från din webbplats.)

Det finns två avsnitt om att ansluta en kalender till din webbplats. I det här avsnittet får du reda på hur du kopierar koden som du behöver från ditt Yahoo-konto. I det andra avsnittet får du reda på hur du kan Visa en kalender på min webbplats.

1. Logga in på ditt Yahoo-konto.
  2. Hitta Mina kalendrar i kolumnen till vänster, flytta markören över den kalender som du vill dela, klicka på pilen och välj Dela.
    Klicka på Dela

OBS! Kontrollera att kalendern som du väljer innehåller framtida händelser. Om den inte gör det kommer GoCentral meddela att inga händelser har hittats i kalendern.

3. Välj Aktivera min offentliga kalender bredvid Delning.
  4. Välj Generera länkar och kopiera koden i rutan ICS därunder.
    Konfigurera delning och generera länkar

OBS! Kontrollera så att du använder ICS-länken. GoCentral känner bara igen ICS som en giltig Yahoo-kalender för import.

5. Klistra in ICS-länken i ett textdokument och spara det. Du ska använda den i Nästa steg nedan.
  6. Klicka på Spara för att stänga Yahoo-kalenderfönstret.