Dela min Yahoo-kalender

Om du har en offentlig Yahoo-kalender kan du dela den med besökarna på din webbplats. Alla uppdateringar som görs i Yahoo-kalendern skickas automatiskt till din webbplats. (Du kan inte ändra kalendern via din webbplats, utan du måste göra det via ditt Yahoo-konto.)

Det finns två delar för att ansluta kalendern till din webbplats. Den här delen förklarar hur du kopierar nödvändig kod från ditt Yahoo-konto. Den andra delen förklarar hur man görVisa en kalender på min webbplats .

Den här videon är en del av instruktionsvideor för Lägga till avancerade funktioner i Webbplatsverktyg

1. Logga in på din
Yahoo-konto . Hitta Mina kalendrar i kolumnen till vänster, flytta markören över den kalender du vill dela, klicka på pilen och välj Dela .
Klicka på Dela
OBS! Kontrollera att kalendern du väljer innehåller framtida händelser, annars berättar Websites + Marketing att den inte kunde hitta några händelser i kalendern.
  • Välj Aktivera min offentliga kalender bredvid Delning.
  • Välj Generera länkar och kopiera koden i ICS -rutan under den.
    Ställ in delning och generera länkar OBS! Se till att du använder ICS-länken. Websites + Marketing känner bara igen ICS som en giltig Yahoo-kalender att importera.
  • Klistra in ICS-länken i ett textdokument och spara det. Du ska använda den i Nästa steg nedan.
  • Klicka på Spara för att stänga Yahoo-kalenderfönstret.
  • Nästa steg