Webbplatsverktyg Hjälp

Skapa tillägg för en produkt

Skapa ett tillägg för en produkt för att erbjuda kunder fler alternativ. Exempel på tillägg är kundtjänst eller meddelandealternativ, såsom presentinslagning eller anpassad gravyr.

Tillägg är anpassade detaljer eller extra objekt som du lägger till för en produkt som du säljer. En kund kanske vill få produkten inslagen eller graverad som ett tilläggsköp.

1. Gå till GoDaddy produktsida.
  2. Rulla ner till Website Builder och välj Hantera bredvid webbplatsen eller butiken.
  3. Öppna dina produkter från din instrumentpanel:
    • Gå till Butik > Produkter i Website Builder.
    • Gå till Produkter > Alla produkter i Premium-onlinebutiken.
  4. Välj namnet på produkten som du vill uppdatera eller lägg till en ny produkt.
  5. Välj fliken Lager och alternativ. Gå till Tillägg och välj Skapa tillägg.
    Välj Skapa tillägg.
  6. Skriv ett tilläggsnamn, såsom ”gravyr” eller ”presentinslagning”.
  7. Gå till Typ och välj Köparen väljer från en lista för att erbjuda dina egna tjänstealternativ.
    • Lägg till alternativ för tjänsten under Val. Du kan lägga till fler val genom att klicka på Skapa tilläggsval. Om du till exempel lägger till en presentinslagningstjänst kan ett val vara ”rött papper” och det andra vara ”metallfärgat papper”.
      skapa tilläggsval för en lista
  8. Eller gå till Typ och välj Köparen anger anpassad text om du vill att kunder ska ange sina egna val, till exempel för gravyr.
    • Du kan lägga till instruktioner för dina kunder i rutan Instruktioner för kunden.
    • Som Teckengräns ska du ange maxlängden för kundernas meddelanden.
      skapa anpassat tilläggsval
  9. Andra sätt att anpassa alternativet inkluderar följande:
    • Markera rutan Obligatoriskt för köparen om kunder måste välja tjänsten.
    • Lägg till en avgift så att produktens slutgiltiga pris inkluderar avgiften om kunden väljer att lägga till tjänsten.
  10. Klicka på Klar. Tjänstealternativet läggs till i listan Tillägg.
    produkttilläggslista
  11. (Valfritt) Du kan ändra beställningen genom att klicka på raderna till vänster om tillägget och dra det till beställningen. Du kan redigera dina tillägg genom att klicka på pennknappen Knappen med plustecken. Och du kan ta bort alternativet genom att klicka på papperskorgen Papperskorgknappen.
  12. Relaterade steg