Webbplatsverktyg Hjälp

Problemlösning: HTML eller anpassad kod visas inte korrekt

Om du har problem med att lägga till HTML eller anpassad kod på din Website Builder-sida kan du kolla igenom listan nedan för möjliga lösningar.
Fönstret Anpassad kod

Riktlinjer och begränsningar för kod

• Använd HTTPS istället för HTTP. (Stöd för HTTP kan inte garanteras.)
  • Använd den senaste versionen av din webbläsare. Använd Chrome för bästa upplevelse. I Internet Explorer, Microsoft Edge och Opera Mini kan det hända att HTML-förhandsgranskningen avbryts när inbäddningen ändras. Om det här händer kan du uppdatera sidan för att se dina ändringar eller byta till en annan webbläsare.
  • Om din widget inte visas ställer du in ett högre värde för höjden, t.ex. 40 pixlar.
  • För inbäddat innehåll som ändrar höjd när vid användarinteraktion rekommenderar vi att du forcerar höjden till ett värde som klarar av de här ändringarna.
  • När du bäddar in en länk ställer du dess målvärde till "_blank" för att öppna den i en ny flik eller ett nytt fönster.
  • När du bäddar in oformaterad text eller en URL omger du dem med HTML-taggar.
  • Hur HTML-widgeten beter sig är beroende av den kod som ligger inbäddad. Eftersom inbäddningen ligger i en iframe är det inte säkert att widgeten fungerar korrekt, även om det ursprungliga innehållet gör det.
  • Att placera kod för Google AdSense i en iframe bryter mot Googles riktlinjer och stöds inte. Läs i stället Lägg till Google AdSense till min webbplats.