Skapa flera bloggar på min webbplats

Website Builder gör det möjligt för dig att skapa flera bloggar på din webbplats, på samma eller på olika sidor. Med användning av bloggkategorier kan du välja vilka inlägg som ska visas i vilken blogg. Det är möjligt för att Website Builders bloggredigerare inte är knuten till en viss sida och därmed kan du när som helst skapa inlägg och avgöra i vilken blogg de ska visas.

OBS! Innan du lägger till en till blogg på din webbplats behöver du skapa en första blogg och skapa kategorier för den. Eftersom den här uppgiften innebär fler förberedande steg än andra delar behöver du planera in 10–15 minuter för att slutföra den.

1. Logga in på ditt GoDaddy-konto och öppna produkten. (Behöver du hjälp med att öppna din produkt?)
  2. Klicka på Redigera/Redigera webbplats.
  3. Klicka på panelen Sidor för att komma till sidan där du vill lägga till en annan blogg.
    Välj en sida för en annan blogg

OBS! Om du vill lägga till bloggen på en helt ny sida, se Skapa en annan sida.)

4. Lägg till ett bloggavsnitt på den valda sidan. Som standard visas alla inlägg på webbplatsen, men du kan ändra detta nedan.
  5. Klicka någonstans i det nya bloggavsnittet för att öppna bloggpanelen.
  6. Klicka på menyn Visa inlägg från och välj de bloggkategorier som du vill visa på din nya blogg.
    Välj kategorier för ny blogg
  7. När du klickar på Klar visar den nya bloggen bara inlägg från de valda kategorierna.
    Ny blogg visar bara valda inlägg

OBS! Knappen Alla inlägg visar bara inlägg för den bloggen och inga från några av dina andra bloggar.

8. Byt till sidan där din ursprungliga blogg visas, klicka någonstans i bloggen och använd bloggpanelens meny Visa inlägg från igen för att välja vilka kategorier som ska visas på den bloggen.
    Välj kategorier för ursprunglig blogg
  9. Klicka på Klar för att se ändringarna för den ursprungliga bloggen och klicka sedan på Publicera när du är klar.
    Den ursprungliga bloggen visar bara nyvalda kategorier