Lägg till fysiska produkter

När du säljer produkter i din Website Builder-onlinebutik kan du erbjuda fysiska och digitala varor. Den här artikeln gäller fysiska produkter som ska fraktas till kunderna. Se den här artikeln om hur du lägger till nedladdningsbara digitala produkter.

1. Logga in på ditt GoDaddy-konto och öppna produkten. (Behöver du hjälp med att öppna din produkt?)
  2. När din butik visas väljer du Hantera butik.
  3. Välj fliken Butik och välj Lägg till produkt.
    Välj Lägg till produkt
  4. På sidan om att lägga till produkter går du till stycket Produkttyp och väljer Fysiska.
    Välj knappen Fysiska
  5. Börja med att skriva in ett Produktnamn och ett Pris, de fälten är obligatoriska. Fyll i resterande fält efter behov.
    Fältnamn Förklaring
    Reapris Visa reapris med det vanliga priset överstruket.
    Skattekategori Om produkten är beskattningsbar lämnar du menyn som Standard. Annars ändrar du den till Non-taxable (Icke beskattningsbar).
    Synlighet Avmarkera Visa i butik för att dölja säsongsvaror eller om du vill kunna visa flera produkter samtidigt framöver.
    SKU Ange ett unikt SKU-nummer (Stock Keeping Unit) så att du kan hålla koll på ditt lager och hantera fakturor för varorna. Du kan använda vilket numreringsschema som helst.
    Kategorier Du kan göra det enklare för kunder att hitta objekt genom att skapa kategorier, som kläder, husgeråd eller leksaker. Du hittar mer information om att skapa underkategorier på Lägga till produktkategorier.
  6. Om du vill lägga till en bild eller video väljer du respektive knapp och bläddrar till den fil du vill använda och väljer Öppna.

OBS! Bilder måste vara i formaten .jpg, .jpeg, .gif eller .png och får inte överskrida 10 MB vardera. (Du kan överföra bilder på upp till 5 000 x 5 000 pixlar men högsta visningstorlek kommer att vara 1 920 x 1 080 pixlar.)

7. Använd flikarna för att lägga till mer information eller alternativ för produkten.
    Fliknamn Använd för att
    Beskrivning Lägga till information om produkten.
    Lager och Alternativ Hålla reda på tillgängliga lager och erbjuda produktalternativ åt kunderna, som storlek och färg.
    Frakt Konfigurera fraktalternativ för kunden.
    Sökmotorer Automatiskt lägga till en direktlänk till den här produkten, som du kan ändra om du vill.
  8. Välj Spara när du är klar eller välj Spara och lägg till en till för att lägga till fler produkter. Ditt butikssortiment uppdateras omedelbart.

OBS! Du kan inte lägga till fler än 5 000 produkter i din onlinebutik – oavsett kombination av fysiska och digitala produkter. Du kan som mest lägga till upp till 100 produkter på en och samma gång. Det går att lägga till och importera produkter till din butik, men det finns inget alternativ för export. (InstantPage-användare kan inte lägga till fler än sex produkter totalt, och det finns inget alternativ för uppladdning av flera på en gång.)