Webbplatsverktyg Hjälp

Uppgradera min webbplats från den kostnadsfria provversionen

Om du är nöjd med den kostnadsfria provversionen och vill fortsätta att uppdatera och använda din nya webbplats är det läge att köpa en webbplatsplan.

1. Logga in på ditt GoDaddy-konto och öppna produkten. (Behöver du hjälp med att öppna din produkt?)
  2. På kontrollpanelen och i redigeringsläget på din webbplats ser du en banderoll längst upp på skärmen. Klicka på knappen där för att uppgradera.
  3. Klicka på Skicka faktura efter provperioden så debiteras ditt kreditkort samma dag som provperioden tar slut.
  4. Du kan välja att uppgradera din webbplats när som helst under den kostnadsfria provperiodens 30 dagar.

Om du vill ändra din faktureringsinformation går du till Kontoinställningar.