Lägg till ett digitalt presentkort

Konfigurera och bädda in en presentkortslänk på din webbplats, så att besökarna kan köpa digitala presentkort. Presentkort kan öka försäljningen, engagera befintliga kunder och locka nya. Det kostar inget att konfigurera och sälja presentkort online, men du betalar fortfarande en avgift till kortutfärdaren för att de hanterar betalningen.

Obligatoriskt: Innan du börjar ska du konfigurera ditt Gift Up!-konto, Square-konto eller konto hos annan betalningshanterare. Läs avsnittet Mer information nedan om hur kunder kan lösa in sina presentkort online eller personligen.
  1. Gå till GoDaddy produktsida.
  2. Bläddra till Websites + Marketing och välj Hantera bredvid webbplatsen du vill ändra.
  3. Välj Redigera webbplats eller Redigera webbplats för att öppna webbplatsverktyget.
  4. Lägg till ett avsnitt, välj Handel, välj Presentkort och välj sedan Lägg till.
  5. I presentkortsmenyn väljer du Inställningar för presentkort.
    Välj Inställningar för presentkort i menyn
  6. Öppna en ny flik eller ett nytt fönster, gå till ditt Gift Up!-konto eller Square-konto och logga in.
  7. På din Websites + Marketing-webbplats klistrar du in webbadressen du kopierade i fältet Webbadress till presentkort.
  8. Redigera resten av avsnittets inställningar och kom ihåg att Publicera din webbplats så att ändringarna syns.