Webbplatsverktyg Hjälp

Det verkar som de tokiga robotarna ställer till det igen! De har tagit över och har översatt den här sidan till ditt språk. Robotarna menar väl i sina hjärtan av metall. De vill hjälpa dig! Berätta för oss hur robotarna sköter sig via knapparna längst ner på sidan. Gå till den engelskspråkiga versionen

Skräddarsy min text

Lägg till en rad olika stilar, som fetstil, kursiv stil eller understruken text. (Rubrikstexten skiljer sig redan från att vara ett annat teckensnitt.) Formatera dessutom brödtext som en numrerad lista eller punktlista samt lägg till hyperlänkar. Teckensnittsfärgen anpassas automatiskt för bästa möjliga läsbarhet mot vilken accentfärg du väljer.

OBS! Ändra teckensnitt för sidhuvud och brödtext med avsnittet Tema.

Om du vill ändra teckensnittet för din logotyp (om du inte har laddat upp en logotypbild) går du till fliken Webbplats , väljer rubrik och väljer sedan logotypen . Välj Ändra teckensnitt för att endast uppdatera ditt teckensnitt.

1. Gå till GoDaddy produktsida.
  2. Bläddra till Website Builder och välj Hantera bredvid webbplatsen du vill ändra.
  3. Välj Redigera webbplats för att öppna webbplatsredigeraren.
  4. Välj det avsnitt som innehåller texten du vill ha.
  5. I redigeringspanelen väljer du Accentfärg och Justering för det avsnittet. (Vissa avsnitt har underavsnittsgrupper. Accent och justering gäller bara för hela avsnittet. Välj avsnittstitel för att visa de här alternativen.)
  6. Markera en rubrik eller underrubrikstext på din webbplats. Använd menyn som visas för att anpassa stil och storlek.
  7. Markera brödtexten på din webbplats. Använd menyn som visas för att välja hur du vill utforma den: fetstil, kursiv, lägg till en länk, punktlista, numrerad lista eller teckenstorlek.
    • När du lägger till en länk kan den gå till en annan sida (och ett avsnitt på din webbplats), en annan webbadress (t.ex. en sida för sociala medier), ett telefonnummer, ett e-postmeddelande eller en produkt i din onlinebutik.
    • Läs mer om hur du väljer teckensnitt och storlekar på webbplatser .
  8. Dina ändringar sparas automatiskt. Använd Förhandsgranska för att se resultaten och när du är redo att publicera ändringarna publicerar du din webbplats .