Skapa en anpassad video

Med bilder får du liv av text och videor ger liv åt bilder. Skapa en anpassad video som skapar intresse för din webbplats med videoklipp, bilder och text.

1. Gå till GoDaddy produktsida.
  2. Rulla till Websites + Marketing och välj Hantera bredvid din webbplats för att öppna din webbplats.
  3. Välj Redigera webbplats eller Redigera sajt för att öppna Hemsideprogram.
  4. Lägg till ett avsnitt eller välj ett avsnitt som använder video, t.ex. Innehåll, Introduktion, Om eller till och med rubrikdelen (det allra första avsnittet på din startsida). I vissa avsnitt är det endast vissa layouter som accepterar videor.
  5. OBS! Rubrikvideor spelas upp utan ljud. Läs mer om hur du lägger till en video i din rubrik och bästa metoder för rubrikvideor .

6. Välj videon och sedan Ändra video .
  7. OBS! Du kan behöva välja Video och sedan Ladda upp eller välja en video för att komma till länken Ändra video.

8. Välj Skapa i mediebiblioteket .
  9. Följ anvisningarna för att skapa en video från en mall eller från grunden. Du lägger till ord, bilder, videoklipp, musik med mera. Vissa funktioner kan kräva uppgradering till ett betalt Pro- eller Business Vimeo-konto. När du är klar väljer du Spara & Förhandsgranska .
  10. När du har tittat på förhandsgranskningen av videon väljer du antingen Redigera för att ändra något eller Spara i GoDaddy när du är klar.
  11. Din nya video läggs till i ditt mediebibliotek. Du får även ett e-postmeddelande som bekräftar att din video har skapats.
  12. Välj din nya video i ditt mediebibliotek och välj sedan Infoga .
  13. Dina ändringar sparas automatiskt medan du arbetar. Använd Förhandsgranska för att se resultaten och när du är redo att publicera ändringarna publicerar du din webbplats .