Webbplatsverktyg Hjälp

Byt bakgrund för min Kommer snart-sida

Om du har avpublicerat din webbplats kommer personer som besöker den att se en bakgrundsbild med orden ”Kommer snart”. Så här gör du om du vill byta bild.

1. Gå till GoDaddy produktsida.
  2. Rulla ner till Website Builder och välj Hantera bredvid webbplatsen du vill ändra.
  3. Välj Redigera webbplats.
  4. Öppna rubrikavsnittet genom att välja omslagsbilden för din startsida.
  5. Välj pilen bredvid Omslagsmedia.
    Välj panelen Omslagsbild
  6. Välj Byt för att redigera din bild, eller så kan du byta din omslagsbild mot en färg.
  7. När du är klar klickar du på Publicera för att lägga upp bilden.
  8. Använd ikonen Hem för att återvända till Min webbplats.
  9. Välj Inställningar.
  10. Välj Avpublicera och bekräfta följande uppmaningar