Visa en kalender på min webbplats

När du har utfört stegen i Konfigurera min kalender kan du börja dela en offentlig kalender på din webbplats. Om du inte har kopierat källkalenderns iCal-URL, enligt anvisningarna i den artikeln, måste du göra det först.

1. Logga in på ditt GoDaddy-konto och öppna din produkt. (Behöver du hjälp med att öppna din produkt?)
  2. Klicka på Redigera/Redigera webbplats.
  3. Rulla ner i webbplatsens huvudvy till den plats där du vill placera avsnittet och klicka på plusknappen.
    klicka på plusknappen
  4. Klicka på Kalender i panelen till höger.
    Klicka på Kalender
  5. Klicka på en layout i panelen Kalender.
  6. När platshållarkalendern Händelser visas på din sida klickar du på Händelser i den högra panelen.
    Klicka på Händelser
  7. Ange en Rubrik för din kalender. (Den måste inte matcha källkalenderns namn.)
    Ändra rubrik och iCal-URL
  8. Kopiera iCal-URL:en du sparat för källkalendern och klistra in den i fältet Kalender-URL.

OBS! Om du ser ”Kalender synkroniserad! Men inga händelser hittade i aktuell kalender” innebär det att GoCentral inte hittade några kommande händelser i kalendern att visa på webbplatsen.

9. Dina ändringar sparas automatiskt. När du är färdig klickar du på Förhandsgranska för att se resultatet och om du vill kan du köpa en ny domän eller använda en annan av dina domäner.
  10. När du är redo att publicera ändringarna klickar du på Publicera webbplats (mobiltelefon) eller Publicera (dator/surfplatta).

OBS! Ta bort en kalender genom att klicka på Ta bort avsnitt längst ner i den högra panelen.