Hemsidor+ Marknadsföring Hjälp

Vi gjorde vårt bästa för att översätta den här sidan åt dig. Sidan är också tillgänglig på engelska.

Visa en kalender på min webbplats

Länka en befintlig kalender på din webbplats eller lägg till händelser manuellt i en anpassad kalender i Websites + Marketing. Om du vill länka en befintlig offentlig kalender ska du ha källkalenderns iCal-URL redo.

OBS! När du delar en offentlig kalender visas eventuella uppdateringar av kalendern automatiskt på din webbplats. Men om du vill ändra innehållet i den delade kalendern måste du logga in på din kalenderleverantör.
  1. Gå till GoDaddy produktsida.
  2. Rulla ner, utöka Websites + Marketing och välj Hantera bredvid din webbplats.
  3. Välj Redigera webbplats eller Redigera webbplats .
  4. Go to the page and location where you want to add your public calendar, and add a section, searching for Calendar, which is under the Scheduling category, and then selecting Add. An events placeholder calendar will appear on your page.
  5. In the right panel, enter a title for your calendar. It doesn't have to match the source calendar's name.
  6. You can either link a calendar or manually add events.
    • To manually add an event to a custom calendar within Websites + Marketing, select Add Events. To add your first event, select Add.
      W+M manually add events to calendar
    • Enter the event details and select Done.
    • To link a calendar, select Link a Calendar, and then copy the iCal URL from your source calendar and paste it into the Calendar URL field.
      W+M Link a Calendar menu
  7. OBS! Om du ser ”Kalender synkroniserad! Men ingen händelse hittades i aktuell kalender” innebär det att Websites + Marketing inte hittade några kommande händelser i din länkade kalender att visa på din webbplats.
  8. Your changes are saved automatically. When you're finished, select Preview to see the results, and when you're ready to make the changes public, select Publish.
  9. To delete a calendar, select Delete Section in the upper-right dropdown menu of that section, and then select Delete to confirm.
    W+M delete section menu

Mer information