Webbplatsverktyg Hjälp

Det verkar som de tokiga robotarna ställer till det igen! De har tagit över och har översatt den här sidan till ditt språk. Robotarna menar väl i sina hjärtan av metall. De vill hjälpa dig! Berätta för oss hur robotarna sköter sig via knapparna längst ner på sidan. Gå till den engelskspråkiga versionen

Lägg till en kund i ett möte eller evenemang

En kund kan behöva din hjälp med att lägga till dem i ett befintligt möte eller evenemang. Om du behöver ett nytt evenemang kan du lägga upp en tjänst (möte eller evenemang) först och sedan komma tillbaka hit och lägga till kunder.

1. Gå till GoDaddy produktsida.
  2. Bläddra ner till Website Builder och välj Hantera bredvid webbplatsen du vill ändra.
  3. Gå till Kontrollpanelen och gå till Möten > Kalender .
  4. Välj Lägg till bokning .
  5. Välj önskad tjänst, datum och tid.
  6. Ange kundens förnamn, efternamn och e-postadress åtminstone för att lägga till dem som deltagare. Kunden får ett e-postbekräftelse tillsammans med en länk till omplanering (om aktiverad).
  7. Välj Spara.