Ta bort webbplatsmedlemmar

Använd medlemmarsektionen för Website Builder för att ta bort medlemmar, vilket förhindrar dem från att se din webbplats privata sidor.

1. Logga in på ditt GoDaddy-konto och öppna produkten. (Behöver du logga in?)
  2. Välj fliken Kontakter och välj Medlemmar.
    välj Medlemmar
  3. På ett skrivbord väljer du namn i listan, klickar på knappen med tre punkter och väljer Ta bort .
    välj-ta bort

OBS! För att nå listan på en mobil enhet, markera knappen med tre punkter och tryck på Välj kontakter . Välj sedan namn i listan och tryck på Ta bort .
    välj-ta bort

4. När fönstret Bekräfta visas väljer du Ta bort kontakter . De valda kontakterna tas bort från listan.