Webbplatsverktyg Hjälp

Det verkar som de tokiga robotarna ställer till det igen! De har tagit över och har översatt den här sidan till ditt språk. Robotarna menar väl i sina hjärtan av metall. De vill hjälpa dig! Berätta för oss hur robotarna sköter sig via knapparna längst ner på sidan. Gå till den engelskspråkiga versionen

Ta bort webbplatsmedlemmar

Använd medlemmarsektionen för Website Builder för att ta bort medlemmar, vilket förhindrar dem från att se din webbplats privata sidor.

OBS! Den här funktionen är för närvarande endast tillgänglig för kunder i USA.

1. Logga in på ditt GoDaddy-konto och öppna produkten. (Behöver du logga in?)
  2. Välj fliken Kontakter och välj Medlemmar.
    välj Medlemmar
  3. På ett skrivbord väljer du namn i listan, klickar på knappen med tre punkter och väljer Ta bort .
    välj-ta bort

OBS! För att nå listan på en mobil enhet, markera knappen med tre punkter och tryck på Välj kontakter . Välj sedan namn i listan och tryck på Ta bort .
    välj-ta bort

4. När fönstret Bekräfta visas väljer du Ta bort kontakter . De valda kontakterna tas bort från listan.