Webbplatsverktyg Hjälp

Lägga till GoFundMe på min webbplats

Insamlingar och crowdfunding är suveräna sätt att samla in pengar vare sig du testar en ny affärsidé, stödjer en välgörenhet eller ber om finansiell hjälp. Och donationer till välgörenhet kan vara avdragsgilla för vissa personer.

1. Gå till GoDaddy produktsida.
  2. Rulla ner till Website Builder och välj Hantera bredvid webbplatsen.
  3. Gå till kontrollpanelen och välj Webbplats > Redigera webbplats.
  4. Gå till platsen där du vill lägga till en insamling och lägg till ett avsnitt.
  5. Håll utkik efter avsnittet Insamling eller använd sökfältet, välj den layout du vill ha och anpassa innehållet i avsnittet.
  6. Välj Starta en GoFundMe med länken. Gå till GoFundMe-webbplatsen och följ stegen för att etablera ditt konto och ställa in en insamlingssida.
  7. Välj Dela och kopiera länken när du är färdig med din GoFundMe-sida.
    Skärmdump av knappen Dela i GoFundMe
  8. Klistra in webbadressen i fältet Länk till insamlingssida på din GoDaddy-webbplats.
  9. Välj Ansök om pengar ur katastroffond, som bara visas när du har angett länken till din GoFundMe-sida. GoDaddy samarbetar med GoFundMe för att erbjuda ett hjälpinitiativ för småföretag. GoFundMe ger ett motsvarande bidrag på $ 500 till kvalificerade småföretag som samlar in minst $ 500. Du måste fylla i GoFundMe-behörighetsformuläret för att övervägas för bidraget.
    Skärmdump av länken till insamlingssidan i GoDaddy
  10. Publicera din webbplats för att göra ändringarna synliga för alla andra.