Webbplatsverktyg Hjälp

Blockera tid i onlinebokningar

Blockera ett specifikt datum eller en specifik tidpunkt i din kalender så att ingen kan boka den.

Obligatoriskt: Du måste först synkronisera bokningar med din personliga kalender innan du kan blockera tid.
  1. Gå till GoDaddy produktsida.
  2. Rulla ner till Website Builder och välj Hantera bredvid webbplatsen du vill ändra.
  3. Välj Bokningar > Kalender från menyn.
    bokningskalender
  4. Välj menyknappen till vänster och välj Dag.
    bokningsdag
  5. Välj dag att redigera och klicka på knappen Blockera tid.
    blockeringstid för bokning
  6. Ange start- och sluttid som du vill blockera den dagen och klicka på Spara.