Lägga till meny eller prislista

Med mallen för meny/prislista kan du visa detaljer och priser för en rad produkter och tjänster. Exempel: olika brunchrätter, resepaket med destinationer och kostnader eller till och med sportevenemang med starttider och anmälningskostnader.

1. Logga in på ditt GoDaddy-konto och öppna din produkt. (Behöver du hjälp med att öppna din produkt?)
  2. Klicka på Redigera/Redigera webbplats.
  3. Rulla ner i webbplatsens huvudvy till den plats där du vill placera avsnittet och klicka på plusknappen.
    klicka på plusknappen
  4. Klicka på Meny/prislista i panelen till höger.
    Klicka på lägg till avsnitt
  5. Klicka på en layout i panelen Meny/prislista.
  6. När du får bekräftelsen Avsnitt tillagt kan du börja anpassa alternativen i avsnittet Meny/prislista.
    Anpassa dina poster
    Fält och knappar i panelen Meny/prislista
    Titel Ange en titel som kortfattat beskriver menyn eller prislistan.
    Lägg till kategori Klicka på knappen för att skapa fler kategorier, en i taget.
    Första/andra kategorin Klicka på var och en av knapparna för att ändra namn och beskrivning för kategorin. (Radera platshållartexten om du inte vill att rad med beskrivning ska visas.)
    Fotnot Ange en fotnot. Det kan vara vad du vill, t.ex. din restaurangs drickspolicy eller tilläggsavgifter till prislistan. (Radera platshållartexten om du inte vill att fotnot ska visas.)
    Ta bort kategori Klicka på knappen nästan längst ner i panelen för att ta bort vald kategori.
  7. Om du vill ändra detaljer för ett objekt, t.ex. pris, klickar du på en kategoriknapp och sedan på det objektets knapp. (Klicka på Lägg till objekt för att skapa ett nytt objekt.)
    lägga till objekt
  8. Dina ändringar sparas automatiskt. När du är färdig klickar du på Förhandsgranska för att se resultatet och om du vill kan du köpa en ny domän eller använda en annan av dina domäner.
  9. När du är redo att publicera ändringarna klickar du på Publicera webbplats (mobiltelefon) eller Publicera (dator/surfplatta).