Lägga till förpackningens fraktvikt och mått

Förpackningens vikt och mått krävs för vikt- och speditörbaserade fraktmetoder för att fastställa fraktkostnader. Denna information baseras på förpackningen som används för att leverera produkten. Om du vill inkludera uppgifter om själva produkten kan du lägga till det i produktbeskrivningen.

1. Gå till produktsida för GoDaddy.
  2. Bläddra till Websites + Marketing och välj Hantera bredvid webbplatsen.
  3. Från kontrollpanelen utökar du Butik och väljer sedan Produkter.
  4. Välj namn eller bild på en produkt för att öppna den.
  5. Öppna fliken Frakt och ange förpackningens vikt och mått.
    Ange förpackningens vikt och mått
    Obs! Om du vill växla mellan metersystemet och det brittiska måttsystemet ska du gå till Butik och sedan välja Inställningar. Ändra ditt Måttsystem i avsnittet Regional information.
  6. Välj hur du vill fastställa fraktkostnader.
    • Om du väljer Beräkna åt mig med hjälp av leveransmetoder kan dina kunder välja leverans baserat på de metoder du konfigurerade när du lägger till och ändrar leveransmetoder.
    • Om du väljer Den här artikeln har alltid kostnadsfri leverans eller Ange en leveransavgift för den här artikeln kommer dessa alternativ att tillämpas på alla i världen oavsett vilka leveransbegränsningar du anger i leveransmetoder.
  7. Välj Spara eller Spara och lägg till en till för att avsluta. Dina ändringar visas nu i din butik.