Webbplatsverktyg Hjälp

Ändra mitt anmälningsformulär för e-postmarknadsföring

Om du lägger till ett formulär för prenumeration på e-postmarknadsföring på din webbplats kan besökarna anmäla sig för att få e-postmarknadsföring om webbplatsen. Så här kan du anpassa formuläret med hjälp av avsnittet Prenumerera.

1. Logga in på ditt GoDaddy-konto och öppna produkten. (Behöver du hjälp med att öppna din produkt?)
  2. Klicka på Redigera/Redigera webbplats.
  3. Rulla ner på sidan till avsnittet Prenumerera och klicka på det.
    klicka på avsnittet Prenumerera
  4. Använd fälten på panelen Prenumerera för att anpassa avsnittets rubrik, det meddelande prenumeranterna får se när de anmält sig samt anmälningsknappen. (Läs mer om att byta avsnitt i Lägga till avsnitt.)
    klicka på ett fält om du vill ändra innehållet

OBS! Ändringarna i panelfälten sparas automatiskt och utseendet på avsnittet Prenumerera uppdateras varje gång du ändrar något.

5. Gör såhär för att välja en annan layout för Prenumerera:
  6. Enhet Åtgärd
    Dator Klicka på Layouter på menyn, klicka på avsnittet Prenumerera och välj layout i den högra panelen.
    Klicka på Layouter i datorvy
    Mobil/surfplatta Dra åt höger eller vänster under befintlig layout.
    I mobilvyn drar du för att välja en annan layout

OBS! Om du väljer layouten med svart bakgrund kan du byta ut den mot en bild genom att klicka på Redigera och gå till Prenumerera-panelen och klicka på Bakgrundsbild. (Läs mer i Lägga till eller byta foto.)

7. När du är redo att publicera ändringarna klickar du på Förhandsgranska och sedan på Publicera. Ett popup-fönster bekräftar att webbplatsen publicerats.
  8. Du kan testa hur prenumerationen fungerar för webbplatsbesökare genom att klicka på Visa min webbplats i popup-fönstret.
  9. När webbplatsen visas går du till avsnittet om prenumeration, skriver in din e-postadress och klickar på knappen för att anmäla dig.
    Testa formuläret genom att skriva in din e-postadress och klicka på Prenumerera

OBS! Ett bekräftelsemeddelande förklarar att ett e-postmeddelande kommer att skickas till den angivna adressen.

10. Gå in på ditt e-postkonto och leta upp bekräftelsemejlet, klicka på länken i det så läggs du till på webbplatsens e-postlista.