Ändra mitt anmälningsformulär för e-postmarknadsföring

Om du lägger till ett prenumerationsformulär för e-postmarknadsföring på din webbplats kan dina besökare registrera sig för reklammeddelanden. Så här anpassar du kontaktformuläret med avsnittet Prenumerera .

1. Gå till GoDaddy produktsida.
  2. Bläddra till Websites + Marketing och välj Hantera bredvid webbplatsen.
  3. Klicka på Redigera webbplats.
  4. Rulla ner på sidan till avsnittet Prenumerera och klicka på den.
    klicka på avsnittet Prenumerera
  5. Använd fälten i panelen Prenumerera för att anpassa avsnittets rubrik, meddelandet som prenumeranterna ser efter prenumerationen och anmälningsknappen. (Mer information om hur du ändrar avsnitt finns i Lägga till ett avsnitt .)
    klicka på ett fält för att ändra dess innehåll

OBS! Ändringarna i panelfälten sparas automatiskt och utseendet på avsnittet Prenumerera uppdateras varje gång du ändrar något.

6. Gör såhär för att välja en annan layout för Prenumerera:
  7. Enhet Åtgärd
    Dator Klicka på Layouter i menyn, klicka på avsnittet Prenumerera och välj en layout i den högra panelen.
    I datorvyn klickar du på Layouter
    Mobil/surfplatta Svep åt höger eller vänster under den aktuella layouten.
    Svep för att välja en annan layout i mobilvyn

OBS! Om du väljer layouten med svart bakgrund kan du byta ut den mot en bild genom att klicka på Redigera och gå till Prenumerera-panelen och klicka på Bakgrundsbild. (Läs mer i Lägga till eller byta foto.)

8. När du är redo att publicera ändringarna klickar du på Förhandsgranska och sedan på Publicera. Ett popup-fönster bekräftar att webbplatsen publicerats.
  9. Du kan testa hur prenumerationen fungerar för webbplatsbesökare genom att klicka på Visa min webbplats i popup-fönstret.
  10. När din webbplats visas, bläddra till avsnittet prenumerera, ange din e-postadress och klicka på knappen för att skicka in din e-post.
    Testa formuläret genom att ange ditt e-postmeddelande och klicka på Prenumerera

OBS! Ett bekräftelsemeddelande förklarar att ett e-postmeddelande kommer att skickas till den angivna adressen.

11. Gå in på ditt e-postkonto och leta upp bekräftelsemejlet, klicka på länken i det så läggs du till på webbplatsens e-postlista.

Nästa steg

• Se
    för att skapa och skicka objekt till dina prenumeranter.