Synkronisera möten med min personliga kalender

Funktionen gör det möjligt för dig att se en översikt av alla dina möten, samt synkronisera din personliga kalender med mötena för att undvika schemaläggningskonflikter.

OBS! Den här funktionen är endast tillgänglig för GoCentral-kunder (endast i USA) med ett Företag – Plus- eller eCommerce-paket. Om du inte har aktiverat Online-möten, se Lägg till ett avsnitt för Online-möten först.

1. Logga in på ditt GoDaddy-konto och öppna din produkt. (Behöver du hjälp med att öppna din produkt?)
  2. Klicka på Inställningar i fältet längst upp och välj Kalendersynkronisering.
    klicka på inställningar, välj kalendersynkronisering
  3. Klicka på Anslut en kalender, välj din kalendertjänst i listan och välj ett konto för tjänsten.
    klicka på din kalendertjänst
  4. Klicka på Acceptera när du ombeds att ge Cronofy åtkomst till din kalendertjänst.
  5. Om du har flera kalendrar hos den valda tjänsten väljer du en i menyn och klickar sedan på Spara.
    klicka på inställningar, välj kalendersynkronisering

OBS! Precis som bilden visar har du möjlighet att använda kalendrar från flera tjänster.

6. När bekräftelsemeddelandet visas är du klar. Kundmöten visas nu i dina valda personliga kalendrar och kundmöten kan inte läggas till för de tider när du är upptagen.
    När Online-möten har synkroniserats med personlig kalender
    personlig kalender visar mötestider ej tillgängliga mötestider
    Personliga kalendrar visar dina övriga aktiviteter, samt kundmöten Online-möten är inte tillgängliga under dina övriga aktiviteter