Nedgradera planen

Du kan nedgradera planen om du vill ha färre funktioner eller om du inte vill betala för funktioner som du inte tror att du kommer att använda. Du kan uppgradera senare, men du måste då återställa de funktioner du förlorade när du nedgraderar.

For example, if you have the Online Store plan and have added products, once you downgrade your plan all of your shop work will be deleted.

När du nedgraderar kommer alla funktioner som hör till föregående plan att raderas permanent, så se till att förändringen känns OK.

Kontakta support för att få hjälp med det.

Mer information


Var den här artikeln till hjälp?
Tack för din feedback. Ring vårt supportnummer eller starta chattalternativet ovan om du vill prata med en medarbetare på kundtjänst.
Vi är glada att vi kunde hjälpa till! Finns det något mer vi kan göra för dig?
Det var tråkigt att höra. Berätta vad som var krångligt eller varför lösningen inte hjälpte dig med problemet.