Webbplatsverktyg Hjälp

Det verkar som de tokiga robotarna ställer till det igen! De har tagit över och har översatt den här sidan till ditt språk. Robotarna menar väl i sina hjärtan av metall. De vill hjälpa dig! Berätta för oss hur robotarna sköter sig via knapparna längst ner på sidan. Gå till den engelskspråkiga versionen

Nedgradera planen

Du kan nedgradera planen om du vill ha färre funktioner eller om du inte vill betala för funktioner som du inte tror att du kommer att använda. Du kan uppgradera senare, men du måste då återställa de funktioner du förlorade när du nedgraderar.

Om du till exempel har e-handelsplanen och har lagt till produkter kommer allt butiksarbete att raderas när du har nedgraderat din plan.

Varning: När du nedgraderar från Website Builder e-handelsplan behålls dess produkter, beskrivningar, beställningar etc. i 30 dagar om du ändrar dig. I annat fall kommer inga andra funktioner som är kopplade till din tidigare plan att sparas i den nya planen.

Kontakta support för att få hjälp med det.